keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Paras kirppis löytö hetkeen!

Oon aikasemminkin kertonu, että rakasta kirppareita. Toisen roska voi välillä olla toisen aarre :) Aika pitkälti kaikki vauvan tavarat (ainakin kaikki vaatteet) on hankittu käytettynä ja miksi ostaakkaan uusina, vauva kasvaa niin nopeasti.
Mun mielestä parhaimmat kirppikset täällä Jyväskylässä on Katriinan kirppis Varikolla, SPR:n kirppis Kirrissä ja UFF keskustassa. Nää on kaikista siisteimmät ja niihin on kiva mennä. Käyn kyllä muissakin paikoissa, mutta ne saattaa olla todella sotkuisia ja hyviä löytöjä ei välttämättä tee, jos tavarat on sikin sokin...
 
 
 
Viime viikolla tein hyvän löydön SPR:n kirppikseltä Kirrissä. Oon ollu kipeästi uusien kollareiden tarpeessa, edelliset jalassa trimmasin puudelia ja se karvahan ei lähde edes pesussa pois. Ajattelinkin hankkia uudet tulevaa mammailua varten. Ja ihan sattumalta löysin ne tuolta! Oikea koko, hintaa 7 €, alkuperäinen hintalappu oli vielä kiinni (29,90 €) eli siis uudet. Merkki oli Torstai, ei ole kyllä kokemusta laadusta, mutta toivottavasti ovat hyvät :) Väristä vain hieman miinusta, valkoiset ei ehkä sovi lapsi tai koira perheeseen :D Mutta ne oli niiin ihanat jalassa!
 
Käykö muut paljon kirppareilla ja mitkä on parhaimmat löydöt?
 
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!