tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kassialman kaapissa on kasseja

Eilen oli huono päivä, kaikki kiukutti. Oli niin kuuma, iho oli ihan nihkeä hiestä ja olo oli huono. Halusin vaan päästä rannalle ja uimaan, yritys siihen oli kova, mutta mönkään meni. Ärsyttää, kun kaikilla rannoilla on koirien kielto merkki!!! Ja kuiteskin olis kiva viedä Leiakin ulos ja uimaan, sais sekin nauttia kesästä. Mutta ei.
 
Aloin illasta lajittelemaan kaikkia turhia tavaroita ja aloitinkin helpoimmasta: laukuista. Mulla on ollu ennen ihan hirveesti laukkuja, lähemmäs sata kappaletta. Oonkin tässä miettiny, että kuinkahan monta merkkilaukkua mulla olis, jos olisin säästänyt rahat vain muutamaan hyvään. En aio kyllä enää hankkia mitään turhia, vaan panostaa laatuun ja määrään. Nyt olisikin tarkoitus ostaa (sitten kun lottoon osuu 7 oikein) yksi musta pienempi laukku hihnalla ja sitten voin olla tyytyväinen hetken. Luulisin.
Nämä lähtee kiertoon...
 
Pienet kirjekuorilaukut, ylärivi lähtee myyntiin ja jäljelle jää kaksi alarivin vintagelaukkua.

 
Nämä jää, kaikkia käytän jatkuvasti.
 
Vielä muutama laukku lymyää jossain, ainakin varastossa... Miksi naisella on tarve saada laukkuja enemmän kun on tarvis?? Seuraavaksi karsitaan kengät ja vaatteet, APUVA.

Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

  1. toi punainen "pääskylaukku" on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan varmaan tällä viikolla tulossa kohti k.cityä, nappaanko mukaan?

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!