maanantai 22. heinäkuuta 2013

Synttäreiden juhlintaa, reissua Niemisjärvelle

Oltiin eilen Leian kanssa reissu-tyttöjä! Ekaksi käytiin siskoni H:n (hän ei ole biologinen siskoni, mutta hän on asunut meillä kun olin pieni ja ollaan tunnettu yli 20 vuotta) synttäreillä. Olin osallistunut aikaisemmin jo kimppalahjaan ja neuloin H:lle vielä kaulaliinan. Oli kyllä kivaa antaa jotain mitä on itse tehnyt! Toivottavasti se menee ihan käyttöön asti :D
 
 
 
Siellähän oli kaikkia ihania herkkuja ja olisin halunnut rohmuta kaikkea, mutta no can do. Välillä oikeasti ärsyttää tämä diabetes hommeli, olis edes joskus kiva syödä jotain oikein kunnolla, JÄTTI iso pala kakkua tai kokonainen pizza tai jotain. Mutta onpahan ainakin tosi hyvä syy olla syömättä... No söinkin kutsuilla muutaman keksin, pienen palan kakkua ja kourallisen poppareita, sokerit pysyi kurissa, happy days.
 
Ystävysten hetki herkutellen
 
 
Sieltä suunnistin ystäväni S:n luokse Niemesjärvelle. Munhan piti mennä sinne jo lauantaina, mutta olin vähän kipeänä, joten siirtyi eiliselle. Tarkoitus oli, että lainaan S:n ompelukonetta mun DIY äitiyshousu-projektiin, mutta suurimmaksi osaksi me puuhasteltiin muuta. S:lläkin on koira ja ne puudelin kanssa hieman tutustuivat. Alkuun oli puudeli hieman ärhäkkänä, mutta yhteisen lenkin aikana jää suli ja uudet ystävykset tuli :) Myöskin S:n kaksi kissaa kovasti olis kiinnostanu, mutta kissat ei ollu niin kiinnostuneita...
 
 
 
 
Sitten lähdettiin katsomaan S:n heppaa laitumelle. Tuolla Niemisjärvellä oli muuten ihana maalaistunnelma! Tälläinen city girl viihtyi hyvin, kunhan sai kumpparit jalkaan. Pitkästä aikaa näin muuten heppoja läheltä, hui kun ne olikin isoja, vaikka nämä hepat olikin "pieniä". Kateltiin kun ne söi niille vietyjä kauroja (heppojen syöminen näyttää hassulta) ja lähdettiin takaisin S:n luokse ompelu hommiin.
 
 
 
 
 
Ne hommat ei ihan menneet putkeen, MUTTA housut tuli ja ihan hyvätkin vielä! Laitan niistä juttua vielä myöhemmin. Nauratti vaan kun lupasin itse ommella ne housut ja loppujen lopuksi S omepeli ne. Näin on käynyt aikaisemminkin :D Koirat siinä pyöri jaloissa ja juotiin muutamat kupit teetä ompelun ja jutustelun lomassa. Oli pitkästä aikaa ihanaa vaan höpötellä, nähdään aivan liian harvoin S:n kanssa!
 
 
 
 
Haettiin vielä vähän evästä huoltsikalta, syötiin ja sitten ajeltiin kotiin Leian kanssa. Kello ehti melkein pyörähtää ympäri siitä kun lähdettiin... Mutta tällaiset päivät on musta kivoja. Koirakin oli kerrankin aivan väsähtänyt. Ja ei sen puoleen, niin oli mammakin. Tänään ei ole vielä suunnitelmia, varmaan siivousta, lenkkiä ja kaupassa käyntiä, ei mitää hirveän jännää siis :D Ihanaa maanantaita kaikille!
 
Ihan sattumalta nappasin tälläsellä etiketillä varustetun pullon.
 
 
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!