perjantai 26. heinäkuuta 2013

Friday

Nukuin viime yönä todella huonosti, närästi aivan älyttömästi! Kun vihdoin nukahdin illalla, niin heräsinkin sitten 4.00 ja valvoin tunnin... Aamusta ystäväni S tuli kylään ja höpöteltiinkin pitkälle iltapäivään. Äimättiin yhdessä, että mitähän sinne sairaalaan pitääkään pakata mukaan, kummallakaan ei mitään hajua :D
 
Tähän näkyyn heräsin klo. 4 aamulla.
 
 
Herra M lähti tänään viettämään ystävänsä kemuja toiseen kaupunkiin ja mulla onkin ollut Leian kanssa tyttöjen päivä. S:n kyläilyn jälkeen aloin siivoamaan ja teinkin perusteellisen siivouksen, vaihdoin vähän järjestystäkin. Mitäpä muuta raskaana oleva nainen perjantai iltana tekiskään.. Käytiin eilen M:n kanssa pesemässä matot uudestaan, koska ekan kerran jälkeen oli huuhtelu ollut ilmeisesti liian vähäinen. Olikin ihana laittaa puhtaille lattioille puhtaat matot. Siivouksen jälkeen lämmitin saunan, mitä luksusta! Leia tykkää kovasti saunomisesta ja siellä me sitten otettiin yhdessä kovat löylyt. Saunan jälkeen vetäsin vielä kasvonaamion naamaariin ja nautiskelin hiljaisuudesta.
 
Huomenna olis tarkoitus aamusta lähteä katsomaan mun rakasta ystävää ja hänen pientä tyttöään, joka on mun kummilapsi. Huippu päivä siis tulossa! Huomenna käynnistyykin jo RV 32, vähänkö tää aika menee nopeesti. JAIKS, kohta pitää synnyttää, max 10 viikkoa ja vauva on jo täällä. Kovasti hän ainakin mahassa pyörii ja liikkuu <3 Hyvää viikonloppua kaikille!
 
Rakkaudella Lola
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!