perjantai 6. syyskuuta 2013

Unelmien villapaita

Mulla on fetissi, fetissi villapaitoihin, neuleisiin, villatakkeihin ja neuletakkeihin. Se alkoi vakavasti, kun sain rippijuhliin Benettonin villatakin, se oli laadukas ja kestikin mulla yli 5 vuotta ahkerassa käytössä. Itku silmässä heitin se roskiin, se oli kainaloista aivan reikäinen, haalistunut ja kutistunut pesussa. Siitä lähtien olen hamunnut kaappini täyteen villapaitoja ja neuleita. Laskeskelin tuossa, että mulla on tällä hetkellä villapaitoja ja neuleita 7 kappaletta ja villatakkeja / neuletakkeja 9 kappaletta.... uups.
 Mutta puolustuksekseni sanottakoon, että esimerkiksi villatakki on todella monikäyttöinen vaatekappale: talvella se lämittää takin alla, keväällä ja syksyllä se käy takin tilalla, kesällä se on hyvä sadepäivinä ja mikä mahtavinta, se on helppo yhdistää lähes minkä tahanasa vaatteen kanssa. Mun oma lemppari on farkut, valkoinen t-paita ja villatakki. Tai mekko ja villatakki.
Haaveilin uusista neuleista ja villapaidoista (mitä en siis todellakaan tarvitse) ja kokosin mun lempparit.

Benettonin villatakit on laadukkaita, mulla on nyt tuo oikean puolimmainen keltaísena ja se on jo 4 vuotta vanha! Harmaa 37,95 tästä ja vaalea 47,95 tästä.
Hennesin raidalliset neuleet tästä ja tästä. Hinnalla näitä ei ainakaan ole pilattu!
Jos mulla olis 400 euroa ylimääräistä, niin ostaisin nämä! Ihan mun tyyliset, oon rakastunut <3 Pinkin löytää täältä ja harmaan täältä.

Palmikkoneuleet on aina olleet mun lemppareita, nämä Hennesin yksilöt löydät täältä ja täältä.
Tässä neuleessa on aivan ihana tuo pitsi.

Kiva perus neuletakki, helppo yhdistää mihin vaan :)


Tässä villatakissa on kiva leikkaus, yhä edelleen rikastumista odotellessa...
 
 Nyt kun tekemiset on kortilla, niin oon käyttänyt aikaani kaikkien vaatteiden ihasteluun ja haaveiluun. Onko muita jotka rakastavat villapaitoja?
 
Rakkaudella Lola
 

5 kommenttia:

 1. Täällä kans yks villapaitahamstraaja :D Niitä kyllä löytyy reippaasti yli tarpeen... mutta kun ne on vaan niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niiin tunteen, hamstraan aina niitä kaikilta kirppareilta ja sitten en raaski luopua niistä :D Ootan aina kieli pitkällä syksyä ja vilposia kelejä ja sitä onnea kun saa villapaidan vetää niskaan!

   Poista
 2. Moi! Minäkin "rakastan" kaikenlaisia ihania neuleita :) Anteeksi että kysyn tätä, mutta liittyykö tähän sinun fetissiisi myös seksuaalisuus. Eli tykkäätkö pukeutua neuleisiin vain koska ne ovat kivoja vai liittyykö siihen muutakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ajatellut, että niihin on vaan kiva pukeutua. Mutta tämä kommentti pisti ajattelemaan asiaa ja tulin siihen tulokseen, että villapaita antaa minulle turvallisen olon :D. Eli jotain fyysistä siinä on, mutta ei ihan seksuaalista kuitenkaan!

   Poista
 3. Olen mies. MInä tykkään kovasti kuin naiset pukeutuu tiettyihin neuletakkeihin. Esim Benetton tyylisiä tai muuten vähän vanhanaikaisia outfitteja. Esim. semmonen klassinen twin setti ja kilt-mallinen hame. .Ajatonta ja ihanaa :). Tykkään myös kuin naisilla on käsiintehtyjä islantilaisia ja norjalaisia neuletakkeja.

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!