torstai 5. syyskuuta 2013

Päivä puuhastellen

Aamulla kampesin taas itseni ylös sängystä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Meillä oli aika sairaalaan vähäisen lapsiveden takia. Pienellä on kuitenkin kaikki hyvin ja vettä on nyt enemmän kuin viikko sitten, no hätä! Kokoakin oli kaverilla tullut lisää, uusi arvio nyt 3,3 kg. Ihan mielenkiinnolla odotan, että mihin kokoon asti he mulle alatiesynnytystä suosittelevat... Nyt kun pelko synnyttämisestä ei enää stressaa, niin jännitän, että joudunko sektioon :D Yritän kuitenkin ajatella, että kaikki järjestyy ja kaikesta selviää!
 
Rv 37+5. Herra M:n hienot taiteelliset otokset.
 
 
Lääkärin jälkeen lähdimme herra M:n kanssa syömään ja viettämään kirppis-päivää. Ihan kivoja juttuja olis kirppareilla ollut, mutta ei tämän hetken budjettiin tai tarpeisiin sopivia. Yhden kirjan kuitenkin ostin, Joka naisen juoksukirjan. Mua on jo reilun vuoden kiinnostanut juokseminen ja viime syksynä sitä jo vähän harjoittelinkin. Syitä juoksemiseen mulla olisi monia: auttaa diabeteksen torjumiseen, alentaa kolesterolia, hyvä painon pudotukseen, helpottaa kuukautisvaivoja, auttaa väsymykseen ja selkäkipuihin, on ilmaista ja ei vaadi tiettyä aikaa tai paikkaa. Nyt kun on tämä raskausdiabetes tullut, niin on suurempi riski sairastua 2-tyypin diabetekseen myöhemmin, joten jotain on tulevaisuudessa tapahduttava! Haluaisin myöskin lajin, jossa voin haastaa itseni ja juoksu on varmasti sellaista. En malttaisi odottaa, että pääsen liikkumaan kunnolla. Aion tosin alottaa liikunnan alkuun ihan vaan vaunuja työntelemällä ja lenkittämällä Leiaa. Siitä voin olla iloinen, että koko raskauden olen jaksanut liikkua, vaikkakin nyt enään 30 minuuttia kerrallaan :)
 
Uusi himo on iskenyt: appelsiinit ja persikat <3
 
 
Hoidettiin samalla reissulla kaupassa käynnit ja puudelille ruokaa. Leia on ollut nyt noin kuukauden koirien "muoti" ruokavaliolla, barffilla. Ajattelin sen olevan hirveän hankalaa, mutta olen kyllä ihan positiivisesti yllättynyt! Kun muistaa vaan ottaa soseita sulamaan ja pakkasessa on tilaa, niin hyvin menee. Meillä Leia saa aina aamuisin kasvis+liha-sosetta, johon olen sekoitellut lohiöljyä tai oliiviöljyä ja välillä laitan mukaan myös kanamunan keltuaisia. Illalla syödään sitten luita, kalkkunan kauloja tai siipiä. Ennen Leia nirsoili ruokiensa kanssa, mutta nyt maistuu. Suosittelen kyllä muillekkin barffia!
 
Kaupassa alkoi lapsettaa... Uskallan yhden syödä leffaa katsellessa :)
 
 
Kun pääsin kotiin, oli jo ihan kaamea olo. Tuo pitkään seisominen ottaa kyllä koville :/ Ajattelinkin ottaa pienet nokoset ja sitten lähden lenkille. Jospa sitä tänään vielä vähän siivois, laittais ruokaa ja illalla katselisi leffaa. Mulla on hirveän hyvä mieli, että ei oo koko päivää tullut vain möllötettyä. Tarviin aina jotain puuhasteltavaa! Huomenna onkin jo perjantai, kylläpäs viikko vierähti nopeasti :)
 
Rakkaudella Lola

4 kommenttia:

 1. Kylläpä näytät hyvältä ! Näyttäisi ihan siltä että paino on tosissaan keskittynyt masuun ja muualta oisit pienentynyt ( mitä kuvia olen siis katsonut ).

  Jei! Toivottavasti baby tulee kohta ja että kaikki menis hyvin! Tuitui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihan punastun täällä <3
   Toivotaan että pian tulis, olot on todella tukalat! Nyt on sellanen fiilis, että en suosittele tätä kenellekkään :D Mutta varmasti mun mieli muuttuu kun saan vauvan syliini ekan kerran :) Tuntuu kyllä tuota ukkoakin jännittävän synnytys, vaikka eihän se mitään myönnä ;)

   Poista
 2. No pojat on semmosii ettei ne oikkee myönnä mittää.. :D Myökin ollaan miehen kanssa ostamassa taloa ( elämä muuttuis täysin kun nyt asutaan ydinkeskustassa ja sitten taas sillai että lähimmät palvelut on 4 kilsan päässä :D) ni ei se myönnä että sitä pelottaa tai jännittää. Itsehän vaan voivottelen kokoajan miten kamalaa, ja miten mie osaan ja pärjään isossa talossa jne jne :D

  Ja siun mieli muuttuu tosiaan sitten kun on urakka tehty. Eihän sitä kukaan voi kieltää etteikö se vähän tulis olemaan raskasta. Mutta niinhän ne sanoo että se kaikki 'kipu' tulee olemaan sen arvoista jälkikäteen.. :)

  Mie lähetän täältä hyvää energiaa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kovasti talon hankintaan! Oman kodin hankkiminen kyllä kannattaa, vuokraa maksellessa menee rahat ihan hukkaan. Ja onhan se kyllä jännää, ite olisin ihan pähkinöinä jos omakotitaloon muutettais :D Oon niin citygirl, koko elämäni oon asunu max. 5 kilometrin päässä keskustasta.

   Kiitos energiasta, sitä kyllä tarvitaan! Ihanaa lauantaita sinne :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!