lauantai 28. syyskuuta 2013

Imetys hommia ja jälkisupistuksia

Täällä sitä vielä ollaan, sairaalassa nimittäin. Vauvan tulehdusarvot eivät olleet vielä eiliseen mennessä laskeneet tarpeeksi, joten antibiootti jatkuu sunnuntaihin asti. Hyvähän se on, että pikkuinen hoidetaan kerralla kuntoon, mutta mua kyllä tämä sairaalassa olo puuduttaa... Haluan omaan sänkyyn, omaan vessaan ja omaan suihkuun, syömään ruokia jotka maistuvat joltain. Onneksi huomenna pitäisi päästä jo pois :)
 Sektiosta saatu haava paranee hyvää vauhtia, sängystä nouseminen ja pitkä istuminen kyllä kirpaisee. Maanataina saan tikit pois, vähän kyllä jännittää!

 
 
Onko muuten muilla tullut noita jälkisupistuksia? Mulla on tullut tosi tosi kipeitä, melkein kun synnytys olisi taas käynnissä. Niitä tulee aina imettäessä tai jos vauva itkee. Imetys muutenkin on ollut aika haasteellista, sillä vauva oli teholla kaksi ekaa päivää ja sai siellä ruokansa pullosta. Antibiootin takia on vauvan saatava tarpeeksi ravintoa ja mun maito ei ole vielä kunnolla noussut. Plus kaverin puruote osastolle tultaessa oli jo todella kova ja vaativa, joten mun tissit on aikas kipeät. Toivottavasti tämä imetys nyt ottaisi onnistuakseen, sillä haluaisin kovasti imettää :)

Muuten kaikki on mennyt ihan hyvin, tietysti tämä valvominen vähän väsyttää, mutta kuuluu asiaan. Varmasti nukkuminen ja muu hoituu kotona paljon paremmin, en malta odottaa huomista! Ja sitä kun pääsen ulos kävelylle :D Viikko sisällä ilman liikuntaa on ottanut jo aika koville. Myöskin puudelia on hurjan kova ikävä; eilen meidän äiti kävi sitä nopsaan tuossa sairaalan pihassa näyttämässä ja voi sitä iloa! Puudeli oli niin onnellinen näkemisestäni, että ilopissithän siinä tuli :)

Huomista odottaen,
Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

  1. Mulla oli kans ekan viikon tosi kipeet jälkisupparit, tuli kans imettäessä.. Panadolia otin muutaman kerran ennenkun aloin illalla "imetysmaratoonille" kun sairaalassakin neuvoivat että sitä saa ottaa. Ihana on tuo teidän pikkumies <3 Pikaista toipumista ja kotiinpääsyä toivotellen -Anne-

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Joo, nyt muutaman päivän aikana on onneksi alkanut nuo supistukset jo helpottamaan. Olin ihan ihmeissäni, kun en ollut edes kuullut moisista!

    Eilen pääsimme kotiin ja nyt vaan totuttelemme uuteen arkeen :)

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!