keskiviikko 11. syyskuuta 2013

MUSH B.A.R.F

Aiemmin kirjoittelinkin, että puudeli on aloittanut barffin tai barffaamisen. Kyse on siis raakaruokinnasta. Meillä tähän päädyttiin Leian jatkuvan hiivatulehduksen takia; ruokavaliossa oli luultavasti liikaa hiilihydraatteja ja Leialla voi olla myös esimerkiksi allergia viljoista. Tähän asti on kaikki mennyt ihan hyvin ja korvat ovat pysyneet terveinä, mutta tulokset näkyvät vasta pitkän ajan jälkeen. Plussaa tässä barffaamisessa on se, että kerrankin puudeli syö heti kuppinsa tyhjäksi, kaikki nirsoilu on jäänyt :)

 
 
Koska olen mukavuudehaluinen, niin en ole alkanut itse väsäilemään mitään liha-kasvissoseita, vaan olen ihan ostanut niitä valmiita. Pientä vaivaa joutuu kyllä näkemään, kun ne on olleet sellaisia jäisiä pötköjä, joita sitten oon sahaillut pienenpiin paloihin. Muutama viikko sitten löysin tällaisia MUSH B.A.R.F Vaisto -palluroita, ihan kuin raakoja lihapullia. Kuinka käteviä! Ottaa vaan sopivan määrän palluroita sulamaan ja se on siinä, helppoa kuin heinän teko.
 
Palluroissa on valmiiksi sekoitettuna liha ja kasvissose. Itse olen vielä lisäksi laittanut pelkää kasvissosetta palluroiden joukkoon: meillä puudeli saa toisen ruokansa luina ja sen maha menee niistä kovalle, kasvissoseen pitäisi auttaa. Ruokakuppiin tippuu myös päivittäin lohi- tai oliiviöljyä ja muutaman kerran viikossa kanamunan keltuaisia. Ja hyvin uppoaa kaikki koiralle! Se ei aamulla malta lähteä edes pihalle, kun nostan jääkaapista pallurat pöydälle :D

 
 
Suosittelen kyllä kokeilemaan barffausta ja näitä MUSH:in ruokia! Heillä onkin nyt ilmainen ateria-kamppanja, josta saa testattavaksi 800g MUSH B.A.R.F-aterian. Kampanjaan pääset tästä. 
 
Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

  1. Hei kiva että ootte alottanut ton raakaruokinnan se on nimittäin oikeesti tosi terveellinen ja hyvä vaihtoehto :) ps. Miss u t. Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oon ainakin huomannu, että Leia tykkää noista ruoista paaaaljon enemmän :) Ja toivotaan että siitä on apu sen vaivoihin. Plus että saataisiin sille vähän lisää painoa! Sun pitää tulla käymään, nyt kun oon vielä kokonainen. Tai kyllä sen jakautumisen jälkeenkin voi siis tulla :D miss u too!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!