lauantai 21. syyskuuta 2013

Tänään on SE päivä

Enpä olis uskonut, että 21.9 tulee näin nopeasti! Raskaus on oikein vilahtanut silmissä, vastahan sain tietää olevani raskaana ja oli eka neuvola. Tänään täyttyi siis rv 40 ja vauva voi olla täällä hetkenä minä hyvänsä (tai sitten ei :D). Herra M:n 19. päivän veikkaus meni jo, mun veikkaus on tänään ja huomista on veikannut mun käly, muutama ystävä on laittanut veikkauksen su-ma välille ja meidän äiti sanoi, että vasta ensi viikon to tai pe. Mitäs te veikkaatte?
Eilen lähdin heti aamusta kaupungille Katriinan kanssa. Oli vielä ihana pyörähtää vähän kaupoissa ja käydä ulkona syömässä, höpötellä tyttöjen juttuja ja tulevaisuuden suunnitelmia, tässä kun alkaa olemaan last days of freedom. On myöskin ihanaa, että on sellainen ystävä, joka osaa kertoa arjesta pienen lapsen kanssa! Ihailen kyllä kovasti Katriinaa, hän on todellinen teho mimmi!
 
 
 
Kokosin tähän postaukseen kuvia koko raskauden ajalta, tältä päivältä ei vielä mahasta kuvaa, kuvaaja vetää vielä lonkaa. Näitä katsellessa en voi vieläkään uskoa, että kohta tämä on ohi ja uusi arki alkaa. Eräs ystävä aina sanoo, että kun hän syntyi, niin satoi vettä, koska taivas menetti kauneimman enkelinsä :D Tänäänkin on sateinen päivä...
 
 

  
Oikein ihanaa lauantaita kaikille! Pitäkää peukkuja, että kohta pääsis tämä mama synnyttämään :)
Rakkaudella Lola
 
 


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tsemppiä Laura tulevaan <3
  Mia

  VastaaPoista
 2. Paljon voimia ja haleja. Pian on pieni sun sylissä <3

  VastaaPoista
 3. Mulla meni tuo esikoinen 5 päivää yli lasketun, pitkiä olivat ne vikat päivät.. Mutta eipä niistä ajoista huonoja muistoja jäänyt ja synnytyskin meni hyvin ja nopeasti.. :)
  Toivottavasti pääset pian tositoimiin ja kaikki menee hienosti, tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Jännittää kyllä jos paljon menee yli, vauva kun on perätilassa ja sektiota en haluaisi. Mutta toivotaan että pian tämä tästä lähtis!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!