sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Väsymystä liikkeellä

Tää viikkoon ollut ihana-kamala-katastrofi.
 
Tiistaina käytiin perhevalmennuksessa ja illalla vietettiin aikaa ystäväpariskunnan kanssa, kävin ekan kerran uimassa! Ja pääsin myöskin ekan kerran raskauden aikana baariin, pojat halusivat terassille. Oli kyllä outoa olla siellä selvinpäin ja limpparia lipitellen :D
 
Puudelin uusi kesätukka!
 
 Keskiviikkona kävin hoitamassa asioita ja hankkimassa tavaroita vauvalle. Tulin hurjan iloiseksi, kun ystävän kanssa kauppassa voitin pelikoneesta 17 €, en lähes koskaan pelaa niitä! Jatkoimme siitä matkaa toisille kaupoille toiselle puolelle kaupunkia... ja perillä huomasimme, että voi P (!!!), mun rellun rengas oli puhki. Thäks gaad, mulla oli vararengas ja se vaan alle ja meno jatkui.
 
 
Torstaina suuntasimme kälyn kanssa Ikeaan Kuopioon. Lähdimme hankkimaan
 vauvalle tavaraa ja syömään lihapullia :) Rahaa meni ihan kivasti, vaikka mitään turhaa en hankkinut. Ostin lakanoita, pyyhkeitä, ammeen yms. Käytiin myös kauppakeskuksen puolella ja sieltä lähti siskolleni 18 vee lahja, se on hieno! Paljastetaan, että jotain Guessia on paketissa ;)
 
Hullu puudeli, Nokkaeläin Leia on näköjään ikuistettu Ikean lakanoihin :D
 

Ikean vessa ainakin tuli reissulla hyvinkin tutuksi...
 
Ikean jälkeen olin niiiiin poikki! Jalat oli kuin norsulla eli todella todella turvonneet. Tulihan siellä neljä tuntia köpöteltyä! Nukahdin reissun jälkeen ystävän sohvalle ja jäinkin sitten sinne yöksi. Perjantaina heti aamusta hirveä härdelli pankkiin ja Kelaan. Ehdin myös tapaamaan ihan extempore yhden rakkaimmista ystävistäni ja kävimmekin nauttimassa Vilhelmiinan konditorian antimista, so good!
 
 
Iltapäivällä hain tori.fi -sivulta ostamani pinnasängyn ja patjan. Oli hieno ja edullinen! Siitä vielä vähän kaupoille ja kotiin. Oli niin rankka viikko, että eilinen meni ihan sumussa ja nukkuessa. Ajeltiin illasta anoppilaan rentoutumaan ja tänään onkin ollut jo vähän virkumpi olo! Oon vaan niin levoton, että koko ajan pitäs jotain puuhastella...
 
Ihanaa iltaa kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!
 
Rakkaudella Lola
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!