sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Leikkimielistä kisailua

Tänään on porukat ja meidän vieraat vähän kisailleet. Ekaksi oli äiti-tytär beach volley turnaus (perheessämme on valmentaja ja entinen harrastaja). Äidit nauttivat eilen illalla hieman kuplivaa, joten tyttäret voitti kilpailun :)
 
Seuravaaksi kisattiin sitten agillityssa. Koiria meillä on täällä nyt viisi ja niistä kolme kilpailevat. Mun koira Leia on vasta aloittanut treenaamisen. Eli kisaan osallistui kaksi sm-tason koiraa ja kaksi sm-tason ohjaajaa (toinen voi olla jopa mm-tason ohjaaja). Osa kilpailijoista oli vain harrastajia ja osa ihan ensikertalaisia. Rakennettiin rata ja arvottiin koirat, tässäpä vähän kuvia meidän kisasta (toimin itse kuvaajana, ei tän mahan kanssa jaksa niin kovaa juosta :D):
 
 
Ekaks tutustuttiin rataan ja sovittiin säännöt, koirat piti ohjata radan läpi ilman käskyjä, eli mitään ei saanut puhua.
 
Kaisa ja Bono
 
Jossu ja Bono
 
Sonja ja Exce
 
Susanna ja Exce
 
Neea ja Trixie
 
Jarmo ja Trixie
 
Juhannus agillityn mestariksi tuli Neea ja Trixie, toiseksi Susanna ja kolmanneksi Jossu, onnittelut :) Sitten onkin taas saunottu, uitu, kokkailtu grilli-pizzoja, loimutettu lohta ja seuraavaksi alkaakin siivous ja pakkailu. Tänään kotia kohti!
 
Eilen saatiin vieraaksi mun ihana serkku Sonja Oulusta. Ollaankin sitten taas päivitetty vuoden kuulumiset, ihanaa aikaa yhdessä <3 Kuva on noin vuoden takaa Sonjan lakkiaisista.
 
 
Rakkaudella Lola
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!