maanantai 3. kesäkuuta 2013

Äityspakkaus ja perhevalmennus

Unohdin ihan tyystin, että viime viikolla sain äityispakkauksen! Olin juuri silloin mökillä ja porukalla sitten sitä ihmeteltiin, oli jännää! Mun mielestä aika hienoa, että meillä täällä Suomessa on kaikilla mahdollisuus saada sellainen. Aivan varmasti niistä tavaroista tulee olemaan hyötyä :) Meidän äidin mielestä monet niistä vaatteista oli aika retroja, mulle on ihan sama kunhan lapsella on vaatteet päällä :D Ainut asia mistä en tykännyt, oli ne lakanat, täytyy laittaa tänne kuva niistä... Jotenkin kuosi ei oikein sytyttänyt, mutta käyttöön ne kuitenkin otetaan.
 
Eilen palasin mökiltä takaisin kotiin ja oi että oli ihanaa! Oma koti ja oma sänky, hiljaisuus <3 Kun on viettänyt monta päivää pienessä mökissä neljän muun ja kolmen koiran kanssa, niin oma koti yksinäisyydessään on taivas! Nyt kun on vielä mahdollisuus nauttia yksinäisyydestä, niin aion ottaa siitä kaiken irti! Katselin sinkkuelämää, tein kasvonaamion, lakkailin kynsiä ja söin jäätelöä.
 
 
Maha kasvaa ja paikat turpoaa...
 
Tänään käytiin perhevalmennuksessa, ihan hyviä juttuja siellä oli. Ite kun on ihan ulalla, niin sai sieltä jotain tietoa. Paljon tuli sellaista mitä jo tiesi, mutta enemmä sellaista mitä ei vielä tiennyt. Hieman pitkä aika oli istua, pylly ihan turtana ja selkä juntturassa, jeij! Huomenna mennään uudestaan, huoh.
Taidan lähteä tästä vielä kylmään suihkuun ja unille, öitä!
 
Rakkaudella Lola


10 kommenttia:

 1. Oletpa lihava. En näe sitä raskausvatsaa?

  VastaaPoista
 2. Niin. Toiset on lihavia ja toiset laihoja. Ei mun maha ennen raskautta ihan tollanen ollu :D ja painoa on koko 25 viikon aikana tullut 2,9 kg. Toivottavasti sun kroppa on täydellinen! Mukavaa kesää :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä tulla anona tollasta sanoon :D laita oma kuva tänne ja kato mitä porukkaa susta sanoo :D

  VastaaPoista
 4. Mun maha kyllä näyttää vähän toispuoleiselta :D mulla on oikeella puolella yli 10 cm pitkä arpi ja se kiristää ja jättää tollasen pöhkön kolon :/ Lapsena multa on leikattu puhjennut umpisuoli ja siinä oli vaan 3 tikkiä :o

  VastaaPoista
 5. maha voi muutenkin näyttää toispuoleiselta, riippuen miten vauva hengaa siellä :)
  eksyin perhevalmennus-sanan kautta tänne, koska meillä on suunnittelun alla doulahommia noihin valmennuksiin ja ajattelin lueskella kokemuksia ennen sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Itsestä nuo valmennukset on ollu kivoja, miehestä ryhmäkeslustelut on ollu kaameita :D Ja ainakin nyt kaikki neuvot mitä muilta äideiltä on etukäteen saanut, on tuntuneet tarpeellisilta, itsellä kun ei ole kokemusta oikeastaan yhtään.. Joten ei muuta kuin doulahommiin, itse ainakin olisin sellaisen tarpeessa! Kyllä sitä mielellään kuuntelee neuvoja sellaisilta, joilla on lapsia ja kokemusta :) Mukavaa kesää!

   Poista
 6. No voi hyvää päivää tuo v*ittumainen ensimmäinen ANONYYMI saisi ihan itse tulla näyttäytymään ja alkaa pitämään blogia.Mitä väliä sillä on miltä tää nainen just tää nainen näyttää & Oot aika sokea josset muka raskausmahaa kuvissa näe.Tsemppiä teille vauvan kanssa ja tosi ihana blogi sulla ja kivoja reseptejä laittelet,tykkään♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Jos tulee toiveita, niin niitä otetaan mielellään vastaan!

   Poista
 7. Minusta olet vallan kaunis tuo mekko päällä, hehkuen odottavan äidin onnea.
  Ja tollaset vittuilijat vois katella itse sinne peiliin.

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!