keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kaksi pulloa mäntysuopaa ja matkalaukkuja

Oon aivan väsy! Viime viikon lauantaina lähdin mökkeilemään (viime viikon maanantaina palattiin Karstulasta kotiin) ja tänään kotiuduin. Tämä matkalaukku elämä on aika väsyttävää, mutta plussana se, että kämppä pysyy siistinä kun ei ole kotona ;)
 
Laiturilla.
 
 
Eilen aamuna oli neuvolan lääkäri, sain yhden ylimääräisen ultran, kun lääkäri testaili laitteita. Siellä se vauva köllii ja heiluu kuin heikko päinen. Hih. Mitään muuta jännää siellä ei sitten selvinnytkään, hemoglobiini edelleen alhainen, paino noussut normaalisti, kaikki muut ihan ok. Kävin sitten neuvolan jälkeen moikkaamassa ystävääni sairaalassa ja samalla varasin ajan sokerirasitustestiin, big mistake. Tai eihän siinä, se on käytävä, mutta kokemuksena se oli ihan hanurista.
 
 Tänä aamuna klo. 7.10 sinne sitten lampsin, 12 tuntia paastoa takana ja kamala nälkä. Otettiin verta ja juotiin sitä imelää litkua, se oli vielä ihan fine. Istuin odottamaan seuraavaa testiä, joka olisi tunnin päästä, lueskelin lehtiä ja katselin telkkaria.
Yhtäkkiä tuli aivan kamala olo. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa, olo oli todella "humalainen", kuin olisi muutaman nauttinut liikaa. Olin ihan varma, että nyt pyörryn tai oksennan. Yritin pyytää hoitajaa auttamaan mut pitkälleen pedille, mutta en pystynyt puhumaan mitään. Siinä sitten istuin silmät harittaen, kylmä hiki iholla. Onneksi tämä ei kestänyt kuin jonkun 30 min, loppu ajan olinkin vain todella nälkäinen. Kyllä 14 tuntia syömättä, raskaana vielä, ei ole hääppöistä...
 
 
Iltapäivällä lähdin kälyn kanssa pesemään mattoja. Oli kyllä taas sellasta treeniä kropalle, en varmaan pääse aamulla sängystä ylös! Ärsyttää nää selkävaivat!! No, onpahan matot pesty juhannukseksi :) Mäntysuopaa lotrattiin neljään mattoon ihan huolella, hetki jos toinen on voinut viime pesusta vierähtää :D Ahkerana tyttönä pesasin vielä 2 koneellista pyykkiä ja ajeltiin nurmikot. Nyt voin hyvillä mielin hölläillä!
 
 
Vuosi sitten juhannuksena...
... oli hieman eri meninki! Tässä mun hienot juhannuskiikarit :DHuomenna sitten pitäs käydä kaupoilla (APUVA) ja suunnata mökille. Meillä on siellä aina joka juhannus paljon porukkaa, mutta nyt on muutama juhannus mennyt multa jo ohi. Tänä vuonna kun en sattuneesta syystä biletä, niin ajattelin sitten mennä sinne :)

Nyt lähden unille, puudeli jo kuorsaa!

Rakkaudella Lola
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!