perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ihanaa juhannusta kaikille!

Täällä sitä köllitään, luonnon helmassa :)
 
Ensimmäiset vieraat jo lähtivät ja seuravat saapuivat perään. Ihanaa viettää juhannusta perheen kanssa. Puudelikin on ihan fiiliksissä, koiria täällä on nyt yhteensä viisi, eli kavereita riittää. Vielä kun yksi ihana ystävä tänne pääsisi...
 

 
 
Ensi viikko tosin vähän painaa mun mieltä, "narahdin" sokerirasitustestissä ja maanantaina on neuvola. Puhelimessa terkkari sanoi vaan, että tule silloin, ei kertonut mitä nämä tulokset tarkoittaa tai mitä siellä tehdään. Hmph.
 
 
 
Tänään on luvassa vielä hyvää ruokaa, juhannuskokko, ihana sauna ja uiminen, pelien pelaamista ja rentoutumista. Viettäkää ihana juhannus ja juhlikaa fiksusti, palataan asiaan huomenna!
 
Rakkaudella Lola
 

 

2 kommenttia:

  1. Sehän luultavasti tarkoittaa että saat diabetes ruokavalion, sokerimittarin kotiin, rutkasti lisää neuvolakäyntejä ja mahdollisesti ylimääräisen ultran jossa katsotaan ettei vauva kasva liian suureksi.

    Mä aina pelkäsin raskaana että narahdan tossa testissä enkä saa enään syödä herkkuja :) Kyllähän toki kaikesta selviää kun muistaa että se on vauvan parhaaksi ja oma kroppakin kiittää :D

    Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
  2. No sepä se! Hyvää juhannusta sulle ja teidän perheelle!

    VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!