tiistai 8. huhtikuuta 2014

the polttarit

Onpas kivaa, kun voi kerrankin kirjoittaa jostain, mitä on päässyt tekemään ilman lasta! Vaikka olinkin ihan sääd ilman Jimiä, niin kieltämättä viime viikonloppu teki hyvää. Olin sopinu, että Herra M lähtee Jimin kanssa perjantaina Karstulaan mummin luo ja palaa sunnuntaina. Torstaina Herra M sitten ilmoitti, että paluu olisikin maanataina. Itkin täällä koko torstai illan :DDD Mutta nyt jälkeen päin voin sanoa, että ehkä se maanantain paluu olikin ihan jees...
 
No siis, Katriinan polttareita juhlittiin lauantaina ja oli aivan huippu päivä! Aamulla hipsittiin oven taakse yllättämään ja se kyllä onnistu! Tuleva morsio oli vähintäänkin kuin puulla päähän lyöty. Naurua oli koko päivä täynnä :)
 
 
Lähdettiin nopean tavaroiden pakkailun jälkeen aamiaiselle Alexandriaan. Hotlan aamiainen on vaan niiiin hyvää ja tälläkin kertaa tuli vedettyä napa täyteen. Samalla höpöteltiin ja tehtiin Katriinalle visaa Timosta. Hyvin tunsi tulevan sulhonsa ;)
  
Bongaa kuvasta meidän kirpparilta hankittu maskotti, Pörri!
 
Aamupalan jälkeen suunnattiin kirpparille, jossa tehtävänä oli ostaa asuste, joka kulkee koko päivän mukana ja sai maksaa 5€. Painostuksen alaisena Katriina valitsi tosi hienon valkoisen puudeli laukun. Kahdeksitoista meille oli varattu Hutunkiin seinäkiipeilyä. Olin siinä suoraan sanottuna ihan p*ska :D En jaksanu kiivetä edes ylös asti! Muilla oli hivenen parempi kunto kun mulla ja Katriina siskojensa kanssa olikin lajissa tosi hyvä. Nappi valinta siis!
 
 
Kiipeilyn jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Laukaata, mun vanhempien mökille. Huristeltiin kuitenkin
 ekaks katsomaan paikallista nähtävyyttä, Mustan korpin saluunaa. Tyttöjen ilmeet oli kyllä näkemisen arvoiset, kun päästiin paikan pihaan. Onko kukaan käyny siellä? Saluunalta huristeltiin mökille syömään, saunomaan, rentoutumaan ja tekemään taikoja. Pidettiin perinteinen morsiussauna ja omasta mielestä se onnistui hyvin. Myöskin ruokaa oli tarpeeksi ja kaikki aivan ähkyssä :D Saunomisen jälkeen laittauduttiin ja palattiin kaupunkiin. Meillä oli pöytä varattuna Escapessa.
 
Kultahippu skumppa!
 
 
 
 
Oli tosi kiva päivä, naurettiin paljon, syötiin hyvin, tanssittiin melkein aamuun asti! Tästä jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa ja sanoinkin Katriinan parhaalle ystävälle, että tosi outoa, kun ei enää soitella ja suunnitella polttareita. Sunnuntaina olo oli vähintäänkin väsähtänyt ja olin iloinen, että sain vaan nukkua :)
 
duckface mama :D lähes 24 h tuli valvottua ja sen kyllä huomaa!
 
 
Rakkaudella Lola

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista polttareista! Ikimuistoinen päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ♥ oli ihan huippua järkätä niitä! Ja tosiaan, naurattaa vieläkin :D

   Poista
 2. Oi, ihanan kuuloista! Kerro toki mikä on mustan korpin saluuna? Ilmeisesti sijaitsee jossain lähellä Jkl? itse oon myös jkl kotoisin ja täällä asustelen mut en oo koskaan kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sijaitsee Tarvaalassa, olisko Laukaasta sinne noin 10 kilometria? En oo ihan varma, oon tosi huono arvioimaan matkoja :D Mutta tekstissä on suora linkki kotisivuille jos kiinnostaa :)

   Oli kyllä kaikin puolin onnistunut päivä!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!