maanantai 18. marraskuuta 2013

Maanantai - viikon aloitus

Nukuin aamulla pitkään! Meillä on sellanen systeemi, että minä hoidan pientä öisin ja herra M aamuisin. Tänä aamuna pikkumies yllätti ja veteli sikeitä puoli yhdeksään asti, itsehän jatkoin uniani vielä senkin jälkeen :D Muuten päivän ollut mukavaa ja tasaista kotimutsin arkea: hengailua vaavin kanssa, siivoilua, pyykkäystä, tiskailua ja yllättys yllätys LENKKI. Oon kyllä nolo, kun lenkki oli mun päivän kohokohta, hahaha. 
Siskoni kanssa päätimme aloittaa yhdessä kuntoilun ja tänään kävimme noin tunnin lenkin vaunujen kanssa. Tarkoitus olisi myös jossain vaiheessa aloittaa salilla käyminen, mutta itse haluan ensiksi kohottaa peruskuntoani. Tämän päiväinen lenkki muistutti, että vaikka liikuinkin koko raskauden ajan, niin kunto on todella huono. Meinasin kuolla yhteen JÄTTIisoon ylämäkeen :D Joku päivä vielä juoksen sen ylös! Sovittiin uudet lenkkitreffit keskiviikoksi :)
 
 
 
Ruokailun suhteen tsemppasin heti aamusta ja söin puuroa ja yhden kiivin. Tiesittekös muuten, että kiivi on yksi maailman terveellisimmistä hedelmistä? Yhdessä kiivissä on lähes koko päivän c-vitamiinin tarve, kaliumia enemmän kuin muissa hedelmissä, hiilareita saman verran kuin omenassa ja kuitua enemmän kuin omenassa. Todellinen superhedelmä siis! Tykkään itse tosi paljon kiiveistä ja aionkin alkaa syömään niitä päivittäin, mielummin vitamiinit ruoasta kuin purkista ;)
 
Huomenna pääsenkin taas ihanan Annen käsittelyyn, otsista leikataan. Samalla reissulla olis tarkoitus viedä maistraattiin vauvan nimipaperit. Joulukussa vietämme nimiäisiä, niistä juttua lähempänä!
Ihanaa iltaa kaikille,
Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

 1. Oi, söisin mielelläni kiiviä, mutta olen sille ihan järkyttävän allerginen. Oikeesti harmittaa sikana!

  Mä en jaksa käydä koskaan vaunujen kanssa lenkillä. En halua opettaa tyttöä siihen, että päikkärit nukutaan liikkuvassa rattaissa. Ja ihan rehellisesti, kyllä mielummin jätän tytön nukkumaan päikkäreitä kotiin ulos, kun itkuhälyttimen päivystäjäkin löytyy melkein aina, ja menen sitten juoksulenkille yksin.

  http://dendendownunder.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tossa kiivissä onkin kyllä huono puoli, monet saa siitä oireita :/

   Tuo on kyllä totta, että ei pitäs totuttaa liikkuviin vaunuihin. Meillä ainakin toistaseksi vauva nukahtaa jo ulkovaatteita pukiessa :D mutta tulevaisuudessa voipi olla, että meen yksin nollaamaan ajatuksiani ;)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!