perjantai 29. marraskuuta 2013

2 kk neuvola

Käytiin keskiviikkona 2 kk neuvolassa. Meidän pikkuinen oli taas kasvanut ja painokin oli noussut kivasti. Kohta tuo pieni on jo iso!!
Mun imetys on loppunut jo jokin aika sitten, ei siitä mitään tullut. Maitoa ei tullut, jouduin antamaan aina lisänä korviketta ja loppujen lopuksi tissi ei enää kelvannutkaan... Joten imetys on ohi, mutta onneksi ne vauvat kasvaa korvikkeellakin :) Ja meidän pikkuinenhan kasvaa! Hän on kova syömään, korviketta menee päivässä 1-1,5 litraa, oon ihan järkyttynyt tästä :D Kyselinkin neuvolassa, että onko tää ihan ok ja millonkohan sitten alettais antamaan jotain muutakin, sillä välillä tuntuu että mikään ei pienelle riitä... Jos korvikkeen määrä vielä tästä nousee, niin sitten voidaan alkaa miettimään kiinteitä. Mutta odotellaan vielä ainakin kuukausi.
 
 
 
Saatiin samalla rotavirusrokote, mitään oireita ei ole vielä ilmaantunut. Toivottavasti ei tulekkaan. Onko muilla tullut mitään oireita tästä?
 
Tässäpä minimiehen uudet mitat ja suluissa edelliset:
 
 • paino 27.11 5570 g (5.11 4995 g)
 • pituus 27.11 59,5 cm (5.11 57,1 cm)
 
 
 
Tänään pikkuinen menee mummilaan viettämään aikaa mummin kanssa ja me otetaan vähän omaa aikaa. Tämä mami lähtee viihteelle pikkujouluilemaan, vähän jänskättää kyllä! En muista millon olisin ollut baarissa bilettämässä, varmaankin syksyllä 2012? Alkoholia olen juonut viimeksi yli vuosi sitten, mutta ei se ole ollut mulle kovinkaan tärkeää ajanvietettä ennen lastakaan :) Tarkoitus olisi kyllä sitä vähän nauttia, maltillisesti ;) Tärkeintä on hyvä seura, aivojen tuulettaminen ja hauskanpito!
Ihanaa perjantaita kaikille, viettäkää ihana päivä <3
 
Rakkaudella Lola


9 kommenttia:

 1. Heippa, sattumalta löysin sun blogin täältä netin syövereistä. Meidän tytöt saivat tiistaina ekan rotavirusrokotteen ja ainakaan vielä ei ole mitään oireita mielestäni nostanut, katsotaan nyt tuleeko mitään viikonlopun aikana. Toivottavasti ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!! Kuulinkin Ainolta joskus keväällä, että teillekkin on tulossa vauvoja, onnea kovasti! Lueskelin sun blogia ja huomasin, että meidän lapsilla on päivä eroa :) Juu, ei täälläkään mitään dramaattisia oireita ainakaan vielä ole ilmaantunut ja toivottavasti ei tulekaan!

   Poista
  2. Onnea teillekkin, ihana poitsu :) Mä huomasin saman! Meillä tuli molemmilla eilen oikeen koko vaipan täydeltä sitä ripulia. Eka kerta, ku joutu vähä nyrpistää nenää oli aikamoisen imelä haju :D

   Poista
  3. Ou my! Taitaa olla sitten isin vuoro vaihtaa vaippaa ;)

   Poista
  4. Joo seuraava satsi jäikin J:n kontolle ;D

   Poista
 2. Heip! Ihana tuo teidän pieni mies :). Rotavirusrokotteessa "pahimmat" oireet - mahan kipristelyt tms - tulee usein vasta noin viikon kuluttua rokotteen annosta, mutta eihän niitäkään kaikille tule tai sitten tulee hyvin lievinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja :) Nonniin, täytyy vaan toivoa, että vältytään oireilta. Lueskelin netistä asiasta ja olin jo ihan kauhuissani :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. KYLLÄ :D eikä tuokaan enää riitä! Viimeisimpien mittausten mukaan n. 1,7 litraa...

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!