maanantai 13. tammikuuta 2014

Voihan väsymys

Jimi nukkui viime yönä tosi huonosti. Olin aamulla silmät kierossa, mutta innokas mummi halusi ottaa Jimin kanssaan puuhastelemaan ja minä sain nukkua. Hallelujaa! Nukuin sitten useemman tunnin unoset.
 
Marimekkoon hurahtanut äiti osti pojalle uuden pullon...
 
Mikähän siinä on, että en saa enää oikein unta öisin? Mulla ei oo ikinä ollut nukkumisessa mitään ongelmaa, pää tyynyyn ja silmät kiinni, se on siinä. Nyt saatan valvoa puoli kolmeen aamulla ja aamulla oon ihan zombi kun pitää herätä. Nyt kun oon ollut täällä mun porukoilla, niin oon saanut apua ja oon pystynyt nukkumaan vähän paremmin. Luulen, että oon vaan ollu niin stressaantunut ja yliväsynyt, että nyt se kostautuu valvomisella. Mutta tästähän alkaa jo päivä pidentyä ja aamukin olemaan valoisampi, joten eiköhän nää mun rytmitkin kohta tasaannu :) Muuten olo on kyllä edelleenkin hyvä! Onko muilla ollu samanlaisia ongelmia?
 
 
Tänään käytiin Jimin kanssa mun ystävän Katrin ja kummityttöni Nean luona. Nea on todella touhukas tapaus, on menoa ja meninkiä! Kyläilyn jälkeen tehtiin vielä yhdessä reissu kirpparille. Just kun pääsin kunnolla fiiliksiin, niin kirppari sulkeutui... Ostin mun siskolle Niken hienon juomapullon (kuin uusi, 2,50 €, mulla on itellä samanlainen ja se makso 16,90...) ja Jimille neljät sukat. Pakko mennä lähiaikoina uudestaan ja oikein ajan kanssa. Pari juttua jäi sinne vielä vaivaamaan.
 
 
 
Huomenna olis tiedossa kyläilyä, tavaroiden pakkailua, siivoamista, kauppa hommia ja muuta mukavaa :)
Rakkaudella Lola

4 kommenttia:

Ilahduta mua ja jätä kommentti!