torstai 9. tammikuuta 2014

Kun kaikki on sanottu

Se on nyt ohi. Parisuhde nimittäin.
Olo on haikea, mutta en ole surullinen. Oikeastaan tunnen itseni vapautuneeksi ja mulla on tilaa hengittää.
 
Kaikki on nyt tehty, yritetty ja sanottu. Välillä täytyy vaan seurata omaa sydäntään ja rehellisesti uskon, että pitkällä aikavälillä tämä ratkaisu on meille kaikille hyväksi. Vaikka rakastaakin toista, niin ketään ei voi kuitenkaan muuttaa, eikä pidäkkään.
 
 
 
Nyt asustellaan Jimin kanssa kahdestaan. Ihan hyvin ollaan pärjätty :) Muutaman päivän on poika ollut vähän kiukkuinen; hammas pilkistää ikenestä kohta jo koko komeudessaan!
 
Huomenna onkin jo perjantai, ihanaa viikonloppua kaikille <3
Rakkaudella Lola
 
Ps. Karkkilakko on pitänyt, ei enää edes tee mieli karkkia!

12 kommenttia:

 1. Oi ei!!! Siis ihana kuulla että sulla on vapautunut olo, mutta ei ne erot koskaan kivoja ole :(
  Jaksamisia suloisen pikkumiehen kanssa!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa <3 Eihän tällänen helppoa ole, mutta uskon silti että tulevaisuus on valoisa :)

   Poista
 2. Tsemppiä!! Kyllä kaikki varmasti järjestyy ja saatte arjen rullaamaan omalla painollaan, pikku hiljaa kahdestaankin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina <3 Mulla on onneksi niin huippuja ihmisiä ympärillä, että kaikki menee varmasti hyvin :)

   Poista
 3. Tsemppiä ja kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen!
  MerjaV

  VastaaPoista
 4. No voihan..

  Mutta sehän menee tosiaan niin että mielummin ilman kuin huonossa suhteessa. Joskus vaikka miten välittäis toisesta ja vaikka miten luja tahto ois koittaa järjestää asiat kuosiin niin se ei vaan riitä. Mutta teillä oli kuitenkin kohtalon syy kohdata, saitte upean minityypin ja Jimin kautta olette myös itsekin kytköksissä tavalla tai toisella :) Onneksi vaikutat sellaiselta ihmiseltä joka tosiaan muistaa löytää ne ihanat pikku asiatkin sieltä risukasastakin :) Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Jimi on ehdottomasti mun elämän paras asia ja hänen parastahan tässä ajatellaan. Parisuhteessa kun on aina kaksi, niin molemmissa on varmasti hyvää ja niitä vikoja! Uskon, että kaikella on tarkoitus ja niin myös tällä :) Nyt on hyvä keskittyä Jimiin ja omaan hyvinvointiin. Kiitos Ksenia <3

   Poista
 5. Uskon että sydän tietää mikä on oikein. Selviät varmasti ja tiedän, että edessäsi voi olla jotain todella ihanaa <3 voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina <3 Kyllä mä selviän, vaikka se välillä pelottaakin. Ja varmasti se onni on vielä edessä päin :)

   Poista
 6. voihan perse :/ mut kyllä sitä pärjää ystisten tuella! Ja sä olet vahva nainen! :) Jimbolle terkut täältä meiltä kaikilta. (Meidän neiti on alkanut oikein leikkimään pukeutumisleikkejä..uskomatonta kuin 1v3kk neiti pukee itse jopa sukkikset!!!! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Kylläpäs E on omatoiminen :) Joo, kyllä me pärjätään! Ja hankalaahan se oli, u know... Jimbo lähettää terkkuja takasin ;)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!