keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vauvatreffit

Käytiinpäs eilenkin kylässä! Mentiin Essin ja Milan luo leikkimään, vaikka tässä vaiheessa se vielä vähän vaisua olikin. Mila toivotti meidät tervetulleeksi hymyilemällä, ihanan aurinkoinen tyttö :)
Mila jo kovasti liikkuu ja vähän väliä Jimin kanssa olivat vierekkäin. Kiva nähdä, kuinka kummatkin olivat kiinnostuneita toisistaan. Kun ikää tulee lisää, niin meno vaan paranee!
 

 
Ilalla käytiin vielä Jimbon kanssa moikkaamassa siskoa sairaalassa. Kun palattiin kotiin, sai Jimi pienet hepulit, mokomat hampaat vaan jaksavat vaivata :( Pari yötä onkin olleet nyt vähän levottomia. No, jospa tää tästä pian helpottais. Ainakin siihen asti kun seuraavat hampaat tulee...

 
 
Tää päivä on mennyt ihan vaan hengaillen, ei mitään jännää. Oon siivoillu, kokkaillu, ulkoiluttanut koiria ja kylpenyt Jimin kanssa. Huomenna onkin sitten taas ohjelmaa koko päiväksi, ei päästä tylsistymään :)
 
Rakkaudella Lola


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Vauvoja vaan joka puolella :D Essi napsi hienoja kuvia!

   Poista
 2. IHania kuvia, ihastelinkin vastaavia jo Essinkin blogista :)

  VastaaPoista
 3. Asutteko te nykyään sun porukoilla? Kun siis nytkin siellä. Ainakin päättelin tosta koirien ulkoiluttamisesta :D onko teidän oma koti lähellä? :) ihana jimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei asuta :) Ekaks tultiin tänne kylään pariks päiväks ja sitten mun porukat otti äkkilähdön ulkomaille! Joten me ollaan vahtimassa mun pikkusiskoa, koiria ja taloa :) Meidän koti on tässä ihan lähellä! Kiitos, Jimi on kyllä ihana munkin mielestä, tosin saatan olla vähän puolueellinen :D

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!