sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonlopun hommailut

Tulimme Karstulasta keskiviikkona kotiin ja heti torstaina saimme taas laatuaikaa kahdestaan. Siskoni, joka on myös tuleva kummi, on jo pitempään pyytänyt, että saisi pikkuisen hoitoon. No, väsymyshän on jo kroonista, joten pieni hengähdys teki taas terää :) Hirveä ikävä oli, mutta kun oli mukavaa puuhastelua aikuisten kesken, niin mieli rentoutui. Kiitokset vaan taas hoitajalle!
 
 
 
Kävimme ystävien kanssa ulkoilemassa ja paistamassa makkaraa, illan vietimme leffoja katsellen ja herkutellen, HÖM HÖM. Ostimme myös joulukinkun... Eli joulun odotus on alkanut! Ekat glögit juotu ja kinkkua + perunalaatikkoa on täällä suunnalla vedetty napaan.
 Kohtahan on jo joulukuu ja pitäisi miettiä että mitähän sinne pukin pakettiin hankkisi. Viime vuonna ostin lähes kaikki lahjat kirpparilta, niistä kun voi tehdä upeita löytöjä (esittelen jossain vaiheessa viimeisimmät löydöt). Päätettiin, että omalle lapsellemme haluaisimme ostaa joka joulu vain yhden lahjan, haluaisimme että hän oppii arvostamaan laatua, ei määrää. Saas nähdä miten käy!
 
 
 
Perjantaina käytiin toisen siskon kanssa kirppareilla ja pikkuisen kanssa mummilassa. Oon alkanut rytmittämään vauvan unta ja perjantaina tuli nukkumaan meno liian myöhään, mummilassa meni vähän pitempään. Huutokonsertti kesti reilun tunnin... Opittiinpahan, että sängyssä on oltava tiettyyn aikaan tai muuten menee herne nokkaan :D Tästä eteen päin lupaan pysyä rytmissä!
 
 
 
Lauantaina vietettiin lähes koko päivä pojan kanssa kahdestaan, kun Herra M oli omien harrastustensa parissa. Täytyy kyllä sanoa, että en taida olla sellanen kotimutsi, joka hengailee kotona koko päivän pieruverkkareissa. Olin eilen illalla ihan masentunut ja surullinen. Tarviin actionia! Alakulo jatkui tähän aamuun asti, kunnes päätin ryhdistäytä. Herra M lähti pojan kanssa asioille ja minä tein kasvonaamion, kuorin ihon, laitoin hiusnaamion ja söin vähän lisää kinkkua. Sain kämpänkin imuroitua, JES!
 Illasta lähdettiin ystäväni ja kummityttöni kanssa katsomaan joulukaupunkia. Porukkaa olin ihan älyttömästi ja 1-vuotiaan uhmaikäisen kanssa ilman rattaita se oli kokemus :D Mutta kivaa oli!
 
 
 
Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu!
Rakkaudella Lola
 
Ps. pömpön sulatus talkoiden eka viikko takana. Tavoitteena oli urheilla tällä viikolla 2 kertaa ja sain sen pidettyä. Ensi viikolla nostan sen kolmeen. Ruokailua en ole vielä alkanut vahtaamaan, onhan meillä jääkaapissa joulukinkku.


2 kommenttia:

Ilahduta mua ja jätä kommentti!