perjantai 1. marraskuuta 2013

Oot kuin karkkia mulle !

Mutsiudessa on puolensa. Ei paljoa jaksa välittää, että mitä sitä on päällensä vetänyt ja vaatteissa onkin kaikkia kummia tahroja. Naamaan tulee sudittua lähinnä kosteusvoidetta ja tukka on kuin petolinnun peräsin. Mutta ei se mua ainakaan ole hirveästi haitannut, oon tehnyt oman pikku rituaalin itselleni. Nimittäin kynsien lakkaus.

 
 
Jo raskaana ollessani lakkailin ihan hulluna kynsiäni, se kun oli mulle lähes uutta hupia. Kokin työssä ei paljoo lakkoja saa olla, itseasiassa ei yhtään. Nyt lakkailu onkin lähes ainoata kaunistautumista, satunnaisesti saatan meikata jos lähden johonkin. Mulle tulee heti jotenkin huolitellumpi olo jos on kynsissä lakkaa. Muuten näytänkin ihan puliakalta :D.

 
 
Innostuin tekemään itselleni bling bling-kynnet. Nää on kyllä ehkä jopa liian överit jopa mun makuun. Mitäs mieltä olette?
 
 Rakkaudella Lola

4 kommenttia:

 1. Hienot on kynnet! -Ninazz

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät. Itse olen alkanut kans kynsiä kovasti laittelemaan, vähän laitetumpi olo kun jotain nättiä. Pojat 5 ja 1 vuotiaat pitävät vauhtia yllä joten kvin paljoa ei itseään jaksa laittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varmasti vauhtia ja hulinaa! Kyllä se kummasti piristää itseä, kun on vähän jotain laittanut :) Meillä heräillään 3 tunnin välein syömään, joten meikkaaminen ei oo ykkösenä mun things to do- listassa ;) Kynnet onneksi pysyy vähän huolitellumpina pitempään! Kivaa alkanutta viikkoa sulle!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!