perjantai 7. helmikuuta 2014

Ihan pihalla + mietteitä

Mikähän Jimiä oikein vaivaa? Jimi yhä edelleen heräilee ihan miten sattuu öisin, aamulla tosi aikaisin (tänään 5.30, hohohoo) ja nyt on alkanut päiväunetkin kulkemaan huonosti... Onkohan tää nyt taas joku vaihe? Se aika mikä ollaan hereillä, niin se menee nauramiseen ja kitinään :D Välillä tuntuu, että lähinnä tohon viimeseen... Jimi on tähän asti ollut tosi helppo ja rauhallinen vauva. Onkos muilla ollut tälläistä "levottomuutta"?
 
 Tällä viikolla olen saanut huomata, että Jimillä alkaa olemaan jo omaa tahtoa! Pari päivää sitten Jimi sai hermoromahduksen, kun helistin ei vaan mahtunut suuhun. Olisittepa nähneet kuinka lapsi vaihtaa väriä punaiseksi ja kirkuu kiukkuaan :D Selkeesti on vanhempien voimakastahtoinen luonne periytyny, itsehän en mm. ikinä luovuta (vaikka välillä kyllä pitäis). Jännittävää nähdä mihin tämä kehittyy.
 
 
 
Eilen lähdettiin iltapäivällä ulkoilemaan. Käytiin hakemassa Herra M meidän mukaan ja suunnattiin Hitonhaudalle. Herra M pitää kovasti makkaran paistosta, joten ei muuta kun notski tulille ja makkarat (ja pekonit!!!) käristymään. Mulla oli meille eväänä kuumaa kaakaota ja pullat :) Jimi torkkui ja jossakin vaiheessa herättyään sai omat eväänsä. Yllättävän hyvin jaksoi Jimi olla mukana, välillä istuimessa, välillä omassa makuupussissaan ja vuorotellen meidän sylissä. Lumoutuneena katseli nuotiota!
 
Illalla täräytin vielä saunan päälle ja voi että kun oli ihanaa <3 Mulla on oma sauna, mutta käytän sitä aivan liian harvoin. Aion kyllä alkaa saunomaan joka viikko, tuli niin mielettömän hyvä fiilis. Ja samalla poistuu vähän nesteitäkin ;)
 
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!