perjantai 14. marraskuuta 2014

Ruuhkavuosiväsymystävol.267

Hiton pimeys! Vie voimat ihan täysin!!! Viime päivät on ollu taas yhtä hulinata ja mulla on olo, että voisin vaan nukkua ja nukkua. Tää postaus onkin nyt sellaista väsyneen ihmisen tajunnan virtaa...
 
Ihan ekaks, hampaita tulee taas ja sekös kiukuttaa. Päivät menee ihan hyvin, mutta yöt onkin sitten juttu erikseen. Panadolia joutuu valitettavasti antamaan, sillä muuten itketään (HUUDETAAN) loputtomasti. Oon yrittäny aina viimeiseen asti olla antamatta, mutta kun keskellä yötä on huudettu 50 min ja mikään ei vaan auta, niin mitäpä siinä voi? Olisko hyviä vinkkejä, muita kuin lääke? Jotenkin vierastan tota särkylääke rumbaa, kun itse en ota mitään, ennen kuin on ihan ihan pakko. Tietty pieni lapsi on vähän eri juttu, kuin aikuinen. Mua vaan pelottaa, että niihin jää koukkuun :D Jännä miten jotkut ei reagoi hampaiden tulemiseen juuri ollenkaan ja joillekkin se on todella kivuliasta. Jimi harvoin on itkuinen, joten kyllä huomaa kun toiseen sattuu.
 
Tällä viikolla koin taas oikein jee jee-elämyksen, kun huomasin, että kappas, ei tuu lämmintä vettä. Lämminvesivaraaja oli taas hajonnut (vuosi sitten hajosi kolme kertaa parin kk sisään) ja kyllä pisti pientä ihmistä kiukkuttamaan. Mun päivän kohokohta on kuuma suihku! Ja kuinka hankalaa yhden vaipallisen kanssa, kauhulla odottelin niitä niskapaskoja. Pari päivää ramppailtiin mun vanhemmilla pesulla. Tänään korjaaja kävi ja sanoi sen olevan ainakin toistaiseksi kunnossa, takuuta kestosta ei antanut. GREAT. Kun olin niin ärsyyntynyt koko hommasta, niin aloinkin miettimään, että no, onneksi meillä edes tulee vettä. Ja meidän vesi on puhdasta, joten turha tässä on valittaa. Tänään kun sain mun kuuman suihkun takasin, olin niin onnellinen! Life is good after all! Kaikesta sitä jaksaa itelleen ongelmia tehdä.
 
Maanataina käytiin uimahallissa. Jimi ei tainnut oikein välittää, sillä tärisi koko uimisen ajan. Joko Jimillä oli liian kylmä tai sitten se oli pelottavaa. Välillä käytiin kyllä lämmittelemässä, mutta silti toinen vain tärisi. Polskittiin joku 40 minuttia eri altaissa ja loppua kohti Jimi vähän innostuikin leikkimään. En aio lannistua tästä, vaan mennään piakkoin uudestaan! Muistan ite lapsena, kuinka kivaa oli käydä uimahallissa. Käytiin aina AaltoAlvarissa, mikä taisi silloin olla ainut uimahalli Jyväskylässä. Koulussa meidän liikkatunnitkin oli siellä ja aina oli pakko jäädä tunnin jälkeen laskemaan liukumäkeä ja odottamaan tasatunnein tulevia aaltoja aaltoaltaaseen. Käytiin nytkin testaan aallot :D Uinnin jälkeen kahviosta sai sellaisen suklaamunkin, jonka välissä on kermaa ja hilloa ja se kruunasi koko reissun. Nytkin ostin sellaisen, mutta se oli niin ällön makea, että ei sitä kokonaan voinut mitenkään syödä. Viimeksi maistoin moista herkkua, kun Jimi syntyi. Olin ollut pitkän tovin ilman herkkuja raskausdiabeteksen takia ja vihdoinkin sain syödä mitä halusin! Seuraavana yönä sitten oksensin sokerihumalaani pois..
 
Diabeteksesta puheen ollen.. Mun pitäis mennä sinne sokerirasitukseen uudestaan, koska mulla oli se raskausdiabetes. Aika ei valitettavasti ole kullannut muistoja senkään suhteen, viimeksi olin ihan varma että kuolema tulee, niin kamala olo mulla oli siellä. Tuntui kuin olisi juonut pullon viinaa, silmät haritti, oksetti, en pystynyt puhumaan enkä liikkumaan, sydän löi tuhatta ja inhoittava kylmä hiki puski iholle. Yäk. Tässä on viime aikoina ollu fyysisesti jotenkin tosi huono olo ja oon alkanut pelkäämään, että mitäs jos mulla on se? YHYYY, en halua!!! Geneettistä taipumusta on ja myöskään elintavat ei oo ihan parhaimmasta päästä tota ajatellen. Syön ihan miten sattuu, ihan mitä sattuu yms. Huomenna aion rohkaistua ja varata ajan ens viikolle. Pitäkää peukkuja mulle.
 
Tällaisia ajatuksia mulla pyöri päässä. Nyt painun pehkuihin. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ompa ikävää jos sulla on diabetes.
  Mun isällä vasta 70vuotiaana puhkes diabetes tai se vasta löydettiin sillon kun se ei osannu epäillä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että jos mulla se olis, niin se olis ollu jo kauan. Ekan kerran testattiin raskauden aikana, joten en olis tienny ilman kokeita yhtään mitään. Mun äidilläkin oli raskaana ollessa ja se tulee kuulemma jossain vaiheessa kuitenkin... Mutta mää en halua sitä :(

   Poista
 2. Panadol on turvallinen lääke ja hampaitten tulo sattuu varmasti, joten kyllä mä antasin vaan kun ei sitä joudu kuukausitolkulla antamaan!

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!