sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Aurinkoinen päivä

Tänään oli ihana päivä, kun aurinko paistoi! Menin aamulla viiteen töihin ja pääsin yhdeltätoista, katsoin ulos ja näin auringon <3 Ulkona oli mukavan kirpsakka keli ja huristelin iloisin mielin keskustaan hankkimaan yhden paketin joulupukin konttiin ja siitä hakemaan Jimiä isältänsä.
 
Nappailin vähän kuvia Jimin huoneesta.

Sinne muutti tällä viikolla uusi asukas, ihana pöllö-lamppu!
 
 Jimin flunssa ei ole valitettavasti vielä parantunut ihan täysin.. Korvatuledushan se taas tulla tupsahti ja nokka vuotaa. Kova touhu on silti päällä, nukkumaankaan ei jouda (oli heränny jo neljältä aamulla hauskuuttamaan isäänsä!). Kotona me nukuttiin vierekkäin ihanat kolmen tunnin päikkärit ja ilta puuhasteltiin kotihommia.
 
Jimi-herra lempi puuhassaan, eli kiipeilemässä.

 
 
Tänään mietin, että miten arki alkaa sujua aina vaan helpommin ja helpommin. Esimerkiksi autoon meneminen, Jimi kävelee autolle itse ja pitää mua kädestä kiinni. Välillä jäädään matkalla ihmettelemään naapureita tai lintuja. Tai syöminen, sitä me nyt opetellaan. Tyyppi hakkaa niin pontevasti haarukalla lautasta, että kohta varmaan hajoaa jotain! Ja sotku on kyllä mahtava :D Oikein haikein mielin muistelen sitä pikkuista vauvaa, joka vain söi ja nukkui, mutta toisaalta oon iloinen, että enää ei olla siellä. On kivaa, että saa nukkua kokonaisia öitä itsekkin ja ruoankin voi nauttia lämpimänä.
 


 
Marraskuu onkin kohta jo taputeltu ja huomenna saan avata ekan luukun joulukalenterista! Huomenna laittelen kuvia lopuista joulu-hömpötyksistä, mukavaa viikon aloitusta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hei,

  löysimme blogisi netistä ja ajattelimme tiedustella onkohan teillä varastossa tai kaapissa lojumassa tarpeettomia tutteja tai tuttinauhoja ? Meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille sopivia :) otamme vastaan lahjoituksena. Meihin saat yhteyden mailitse: lenfuuma (at) gmail.com

  t.Siiri ja Vesa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Valitettavasti kaikki "vauva" tutit oon jo heittänyt pois :/ Ja tuttinauhoja on vain kaksi, joista toinen on itseasiassa hukassa :D Mutta pistän osoitteen talteen, jos vaikka kohta luovuttaisiin tuteista kokonaan :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!