tiistai 1. heinäkuuta 2014

Äidin pikku apulainen

Jimistä on tullut oikea elosalama! Tällä konttaillaan kovaa vauhtia paikasta toiseen, noustaan seisomaan tukea vasten, kiipeillään ja otetaan muutamia askeleita. Kaikki mitä ei saisi ottaa otetaan heti tilaisuuden tullen ja kaikki minne ei saisi mennä, on suuntana ensimmäiseksi. Tarviin silmät takaraivoon.
 
 
 
Tällä hetkellä kaikista kivoimmat paikat on vessa ja kylppäri, niiden ovet kun on useimmin kiinni. Molemmat on pullollaan kiellettyjä juttuja. Pari päivää sitten yritin pestä vessaa yksi jalassa roikkuva vauva mukanani. Jimi ois ihan hirveesti kauheesti halunnut seistä pönttöä vasten, vähän maistella sitä (hyi hele) ja uittaa käsiään siellä... Kunnes keksi vessaharjan!!! Sen jälkeen sitä onkin menty aina tilaisuuden tullen ihmettelemään :D Haluun sellasen katosta roikkuvan mallin!
 
 
 
Yhtenä päivänä täällä ratsastettiin imurilla ja toisena möngittiin lakanoissa. Pyykkitelineestä on tullut vaarallinen kiipeilyteline. Hyvät naurut meiltä molemmilta kirvoitti vasta mopattu lattia, se oli niin kivan liukas kontata ja tehdä mahaliukuja. Jimi on myös näyttänyt taitonsa lattioiden moppauksessa; lattialle unohtunutta mopin vartta on vispattu pitkin kämppää oikein antaumuksella. Onkohan mini miehen tuleva ammatti siivooja?
 
 
 
Rakkaudella Lola

4 kommenttia:

 1. Voi ihana Jimi! Ja kuulostaa niin tutulta! Täällä aivan sama meno, tuo ura siivoojanaki vaikuttaa lupaavalta kun imuri ja rikkaharja on niin hitsin mielenkiintoisia ja niitä vois tutkia vaikka kuin pitkään :'D Hauska kuulla teiän kuulumisia, terveisin lukija joka sai pojan ihan samoihin aikoihin ja kirjoittelee välistä kommentteja :)

  Tinsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiii! Ihana kuulla, että teilläkin on menoa ja meninkiä ;D Se on kyllä jännä miten tuo siivous (ja välineet siihen) on niin mielenkiintoisia! Harmi vaan, että ne kaikki päätyy aina suuhun ja se on aika ällöttävää... Joko teillä tulee sanoja? Ja onko hampaita vielä tullu? Kiva kun meidän pojat on melkein saman ikäisiä, niin voin kysellä miten teillä menee :)

   Kivaa iltaa sulle Tinsku!

   Poista
 2. Kaksi hammasta löytyy täällä! Oisivatko komistaneet tuossa alhaalla nyt kuukauden päivät :) meilläkin hampaitten harjaus on pop, tai oikeestaa ei itte harjaus niinkään mutta harjan maistelu kyllä! Sanoja ei vielä löydy, tai papatusta tulee ja mamma mutta taitavat olla vielä ilman sen syvempää merkitystä. Niin siistiä kyllä seurata tätä ekaa vuotta kun uusia taitoja tulee melkeen kuin sieniä sateella :) siinäpä yksi syy miksi niin kovin tykkään lueskella teiän kuulumisia kun on ikäeroa tuskin yhtään. Onko Jimi muuten miten reagoinu kun oot alottanu työt, ootko huomannu minkäänlaista eroahistusta esim? Meillä poika jää isän kanssa kotiin ens kuussa ja mamia jo vähän jännittää :)

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun vastaan vähän viiveellä!

   Joo, on ollu jotain pieniä juttuja huomattavissa, esim. Meillä yö syötöt jäi vähän ennen mun töihin paluuta ja ne palas kun menin töihin. Myöskin nukkumaan meneminen on ollu aika hankalaa ja todellakin sillon kun minä nukutan. Kun muut laittaa nukkumaan, niin ei oo mitään ongelmaa. Välillä Jimi on iholla koko ajan ja roikkuu lahkeessa kiinni.

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!