lauantai 17. toukokuuta 2014

Uusi päivä

Huomenta! 
Juuri äsken herättiin Jimbon kanssa ja nyt pikkkumies leikkii ihan intona lattialla. Tää viikko on ollut kiireinen ja sen takia en oo ehtiny paljoo blogiinkaan panostaa. Kun asiat alkaa tasaantumaan, niin ehdin keskitymään välillä tähänkin :).

Meidän viikkoon on kuulunut töitä, Jimi on ollut molemmissa mummoloissa yökylässä, ulkoilua (jee, ehdin yhtenä päivänä lenkille :D), leipomista ja leikkimistä. Jimi on alkanut kovasti harjottelemaan seisomista ja heti kun jossain näkyy joku mitä vasten nousta, niin siellä ollaan salamana! Tänään mulla vapaata, mutta meillä on taloyhtiön talkoot, joten pihahommia luvassa siis. Illemmasta Jimi menee isänsä luokse ja mä aion nukkua ja katella leffoja Netflixistä; mutsin omaa laatuaikaa!

Kamera on yhä edelleen rikki, mikä myöskin vähän jarruttaa näitä blogi hommia, kun ei pääse kuvaamaan... Hetki menee, ennen kun saan uuden, joten siihen asti joudun laittamaan puhelimen kuvia. Koittakaa kestää! Nyt nappaan ton mun rakkauden tuolta lattialta kainaloon ja koitetaan, josko vielä ihan hetki nukuttais.

Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!