perjantai 9. toukokuuta 2014

Alone

Mulla oli tänään eka työpäivä! Jotenkin ihan huippu fiilis tästä :)

Eilen vietin mun ekaa äitienpäivää. Jimin kanssa köllittiin sängyssä, kylvettiin ja leikittiin. Tälleen sivuhuomautuksena, Jimi yrittää kovasti päästä seisomaan (ja on siinä onnistunutkin, omassa sängyssään) ja eilenkin kaaduttiin muutamaan otteeseen. Äitiä vähän hirvittää...

Päivällä lähdettiin sitten mun siskojen ja äidin kanssa äitienpäivä lounaalle Peurunkaan. Porukkaa oli ihan älyttömästi! Ruoka oli hyvää, lukuun ottamatta pääruoan lihoja, ihan sairaan sitkeetä, ei ees veitsellä saanu paloja irti! Jälkkärit oli kyllä mun lempparit: sitruunamoussea, suklaamoussekakkua, täytekakkua, tuulihattuja, konvehteja, hedelmiä ja juustoja. Oli ihan järkyttävä ähky kaiken syömisen jälkeen, hyvä kun jakso ulos kävellä :D Jimi sai omien eväiden lisäksi leipää ja melonia, olipa mummi (ylläri) kielloista huolimatta laittanut kakkuakin vähän suuhun.

Syöpöttelyiden jälkeen vein Jimin Herra M:n luo, isä ja poika lähtivät Karstulan mummolaan muutamaksi päiväksi. Sain Herra M:ltä äitienpäivä lahjankin! Olin kyllä toooosi yllättyny :D Ja niin hienon kortin!

On ollu tosi omituista olla kotona yksin, mutta onneks ei olla Jimin kanssa montaa päivää erossa ♥ Oon vähän jopa yrittäny nauttia tästä yksinäisyydestä; pitkät päikkärit, pitkät suihkut ja lenkki metsässä virkistää kummasti! Mun pistäs varmaan oikeesti jo nukkua, sillä kello soi jo neljältä aamulla ja työt alkaa viideltä. Joten hyvää yötä ja kivaa alkanutta viikkoa!
 Loppuun vielä kuvia mun puhelimesta :)

Rakkaudella Lola

Meidän perheen leidit ♥


Ei ehtiny jälkkäristä edes kuvaa saada :D

Jimbon kanssa vähän maalailtiin :)4 kommenttia:

 1. Ihana toi kortti! <3 Mekin tehtiin samantyyliset "leimat" mummujen kortteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli kyllä tosi ihania! Kiva kattoo sitten vanhempana kuinka pienet kädet ja jalat on ollu :) Onnistuko teillä hyvin? Meillä Jimi ei aina ihan ymmärtäny avata kättään ja osa korteista oli aikamoista suttua :D

   Poista
  2. No osa näytti meilläkin vähän epämääräseltä sutulta, mutta kyllä mummut ainakin hoksas mikä oli homman nimi ja tunnisti pojan käden jäljen. Harjoitus tekee mestarin :D Tuossa kuvassa näkyvässä kortissa on kyllä hyvin onnistunut :)

   Poista
  3. No se olikin paras :D muut oli aika... taiteellisia :D

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!