torstai 13. helmikuuta 2014

Mun omaa aikaa

Tänään oli Herra M:n päivä Jimbon kanssa, joten sain tehdä vähän omia juttuja. Aamulla herättiin ennen kahdeksaa ja pötköteltiin hetki vierekkäin. Ihanaa kun nyt alkaa olla jo niin, että ihan sillä sekunnilla kun Jimi herää, niin ei tarvii heti olla syöttämässä. Ehditään joka aamu vähän seurustella.
 
Jimi sai mun siskolta uuden paidan...
 
Aamu hommien jälkeen yritin laittaa itseäni ja Jimiä valmiiksi, sillä vein Jimin isälleen bussilla! Oli kyllä kivaa vaihtelua autoilulle :) Jimi halusi koko ajan olla sylissä ja minä kuljeskelin ympäri kämppää lapsi kainalossa ja mm. meikkasin niin :D Mulla oli sovittu tapaaminen keskustassa ja kun olin Jimin jättänyt Herra M:n hellään huomaan, niin kävelin keskustaan. Sain samalla vähän hyötyliikuntaa.
 
Bussia odotellaan :)
 
Keskustassa mua odotti ihanat Katriina ja Nea ja ensimmäin käynti Miriam`s -kahvilassa. Vitsit miten ihana paikka, mitkä valikoimat herkkuja ja hyvä palvelu. Suosittelen!
 Oli ihan huippua puhua tyttöjen juttuja herkuttelun ja kaupungilla käppäilyn yhteydessä. Katriinan kanssa hengailusta jää aina niin hyvä fiilis, kiitos paljon ihanasta päivästä Katriina <3
 
Tsiigatkaa ton kakun kuorrutus, WOW!! Neankin cupcake näytti tosi hyvältä ;)
 
Sain vielä kyydin kotiin ja kotona mua odotti siivous puuhat. Tykkään siivoamisesta ja sainkin pari tuntia rauhassa siivoilla. Äsken hain Jimin kotiin ja laitoin pojan unille. Nyt jatkan oman ajan viettämistä ja alan tekemään itselleni CV:tä. Saatan nimittäin hakea yhteen työpaikkaan ja koulutus juttuun tässä lähiaikoina ;)
 
Pieniä yksityiskohtia mun keittiöstä.
 
 
Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

  1. Mullehetituosuklaakakku!! Työtodistukset kuulosti ainakin hyvältä, joten pidetään peukkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitas vaikka viikonloppuna käydä? ;) Jos tulisitte Nepsun kaa meille kylään, niin tehtäs jotain kivaa! Ja toivotaan, koko illan oon vaan näpyttäny konetta!

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!