tiistai 24. joulukuuta 2013

Rauhaisaa joulua + blogi 1 v.

Aamulla Jimi heräsi niin iloisena jokellellen ja nauroi kun katsoin sänkyyn :) Aloitettiin hommat heti ja availtiin muutama paketti. Kahdentoista aikaan syötiinkin eka kattaus: laatikoita, salaatteja, kaloja, juustoja ja kinkkua. Oli ihania herkkuja <3 Ja seuraa, ihanaa kerrankin istua yhtä aikaa syömässä!
 
  
Jimi sai hienoja lahjoja! Vaatteita, leluja ja kirjoja, niistä on iloa pitkäksi aikaa. Tämän joulun hitiksi nousi ehdottomasti puinen helistin, Jimi nauroi kovaan ääneen kun sitä ravisteltiin. Ihana katsoa pikkuisen suunnatonta riemua. Ensi jouluna sitten odotellaankin joulupukkia.
Ja minäkin sain lahjoja, vaikka oli muka lahjaton joulu :D Äidiltäni sain Guessin rannekorun ja hieman muutakin, anopiltani Aalto tuikkukipon kokoelmaani ja kälyltä hienon muumi tyynyliinan.

 
 
 
 
Nyt on tiskit tiskattu, huomiselle uusi perunalaatikko tulilla ja mulla mukillinen punaviiniglögiä suklaan kanssa nautittavana. Taidan vetäistä villasukat jalkaan ja kaivautua Herra M:n kainaloon, Jimi näkee jo unia. Nautitaan joulusta <3

 
Blogini täytti jo vuoden! Tämän tiimoilta on arvontaa luvassa tulevaisuudessa..
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!