sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Hei me juhlitaan !

Meillä oli ihanat nimiäiset, oih <3
 Parhainta niissä oli ehdottomasti ihmiset, he tekivät juhlan ja fiiliksen! Paikalla oli mun perheen lisäksi (joidenka kotona ne pidettiin), Herra M:n sisarukset perheineen, anoppini, mun mummo ja kolme tätiäni Oulusta, kummit ja suuri joukko meidän ystäviä. Tunnelma oli rento ja iloinen!

Sankari asussaan!
 
Ohjelmana meillä nimen kertominen, kummitodistusten jakaminen ja musiikkia. Meille kävi laulamssa Herra M:n entinen bändikaveri ja ystävä, hänellä on aivan jumalaisen upea ääni! Kappaleiksi olimme valinneet Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen, Kansasin Dust in the wind ja Suojelus enkeli. Mulla meinas tulla tippa linssiin muutamaankin otteeseen.

 
"Virallisen" osuuden jälkeen nautittiin ruoasta ja toistemme seurasta. Jimiä jo vähän väsytti, joten hän pääsi vaunuihin ulos nukkumaan.
Tarjottavana meillä oli lohikeittoa, äidin leipomaa rieskaa, coctailpiirakoita ja munavoita, voileipäkakkua, kahta suolaista piirakkaa, täytekakkua, pullaa, keksejä ja porkkana cupcakesseja. Itse olin niin tohkeissani, että en ehtinyt syödä kuin palan piirakkaa ja yhden cupcaken, äiti pakkasi meille onneksi kotiin viemistä ;) Kaikki oli itse tehtyä ja kuulemma oikein hyvää!

Meidän perhe <3
 
Jimi sai ihania lahjoja, kiitos vielä tätäkin kautta <3 Otan niistä kuvia ja laitan tännekkin. Parasta oli kuitenkin ihanat ihmiset!
 Pyysimme vieraita kirjoittamaan korteille pienen muiston tai tervehdyksen ja ne kerättiin kirjekuoreen. Teetämme vielä nimiäisistä kuvat ja laitamme nekin sinne. Sitten kuori sinetöidään ja se avataan,kun Jimi täyttää 15-vuotta, Jimi on ensimmäinen joka ne saa lukea. Tällä hetkellä kuori on "turvassa" mun vanhempien luona, jotta sisältö pysyy salaisuutena. Mut kun on oikein tunnettu malttamattomuudesta ja uteliaisuudesta ;D

Rakkaudella Lola

10 kommenttia:

 1. Mukavanoloinen blogi =) sait uuden lukijan! tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Minäpäs käyn katsomassa :) ihanaa päivää teille <3

   Poista
 2. Ihanat juhlat oli. Kaunis perhe <3

  VastaaPoista
 3. Kummanko sukunimeen päädyitte, kun sitä jossain aiemmassa blogissa kovasti pohdit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedettiin se arvalla :D Sama nimi tuli kuin äidillä :)

   Poista
  2. Meilläkin tytöillä mun sukunimi :) Meidän sukunimellä maailmassa on vaan 5 henkilöä, ja nyt tietenkin tytöt eli seitsemän :)

   Poista
  3. Aijaa, en tiennytkään että se on niin harvinainen, vau! Mutta nyt kun mietin, niin en oo muilla kuullutkaan kun sulla :)

   Meidänkään sukunimellä ei ole kuin joku 200 :)

   Poista
 4. Onnea Jimille nimestä :) Suloinen on tuo teidän pikkuinen ja toi teidän perhekuva on ihana, siitä oikein huokuu se rakkaus perheenjäseniä kohtaan :)
  -Anne-

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!