keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ajatuksia vuodesta 2014

Tää vuosi on ollut rankka.

Täynnä isoja muutoksia.

Itkua ja onnea.

Päälimmäisenä tästä vuodesta jää mieleen ääretön väsymys, kiire, aikataulut. stressi, uuden opettelu, uudet ihmiset, uudet ystävät, vanhat ystävät, rakas perhe, hyvä ruoka, hyvä fiilis, hyvät naurut, onnellisuus. Ja ihan kaikkein tärkeimpänä: Jimi ja kaikki uudet saavutukset ja opitut taidot.

Tänä vuonna oon astunut askeleen kohti unelmiani ja yhden taaksepäin. Ja taas yhden eteen päin. Juuri nyt oon onnellinen, kaikesta mitä oon tänä vuonna kokenut. Ilman näitä kokemuksia, en olis juuri tälläinen nyt. Kiitos siis 2014! Kiitos mun perhe ja Herra M, ilman teitä en voisi tehdä asioita mistä nautin ja toteuttaa unelmiani. Kiitos mun rakkaat ystävät, ilman teitä en olisi jaksanut läpi synkkienkin aikojen. Kiitos, kun ootte kuunnelleet, auttaneet ja olleet tukena. Ootte kaikki mulle rakkaita!

Innolla odotan tulevaa ja uusia saavutuksia. Ensi vuosi on monella saralla  varmastikkin helpompi ja iloisempi. Parempaa vuotta on tilattu! Ainakin sain heti näin uuteen vuoteen hyvän alun, kun ostin itselleni ASTIANPESUKONEEN, JEEEE!!! Kylläpä helpottaa :DD

KIITOS kaikista kommenteista, ihanaista viesteistä!
KIITOS ihan jokaiselle lukijalle!
Toivotan teille oikein ihanaa uutta vuotta, puss puss!


2 kommenttia:

 1. Jokainen vuosi sisältää oman pienen tarinansa, ja jokaisen vuoden tarinat yhdistämällä, saadaan aikaan oma elämä :) Vastoinkäymiset ja onnistumiset sulautuu yhteen, ja niistä muodostuu värikäs kokonaisuus täynnä mahdollisuuksia. Viimevuodesta voi laittaa vain paremmaksi! Onnellista alkua sinulle vuoteen 2015 :)

  murehteluonturhaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Kiitos samoin <3 Onnelista alkua sinnekkin!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!