tiistai 9. joulukuuta 2014

Uudet rattaat - Brio Spin

Nyt on jo yhdeksäs päivä joulukuuta ja mun projektit on kesken. Koska haluan olla stressaamatta, niin yritän kovasti pinnistellä hiipivää stressiä vastaan. Lahjat on valmiina paketeissa, koristeet paikoillaan (hyasintille tosin tapahtui jotain ja mun täytyy ostaa uusi). En oo päässyt tännekkään päivittelemään, kun Jimi pisti reitittimen niin hyvään jemmaan, että ei paljoo nettiä käynnistelty. Onneks se ei löytyny vessanpöntöstä!
Seuraavana hommana olisi saunan pesu ja tyhjennys. Kyllä, meillä on sauna, jota käytän varastona. Sitten pitäisi suunnitella mitä jouluna syödään. Mitäs teillä syödään jouluisin? Mää olisin jo ihan tyytyväinen kinkkuun, perunalaatikkoon ja aura-juustoon, ne on mun lemppareita. Mutta teen tästä postausta myöhemmin.
 
No, oikeasti tulin kertomaan, että me ollaan luopumassa yhdistelmävaunuistamme ja hankimme uudet rattaat. Vaunuina meillä oli Hartanin topline x:ät, jotka mun mielestä oli ihan huiput! Kääntyvät etupyörät oli ainakin omasta kokemuksesta ihan must, joten sellaiset oli mun ainoa kriteeri tuleviin rattaisiin. En olisi halunnut vielä luopua vaunuista, mutta valitettavasti ne veivät liikaa tilaa ja autossa ne jotui purkamaan liian moneen osaan... Meillä on siis autona Renault Clio :D Joten pienet, kääntyvillä etupyörillä lähtivät hakuseen.
 
 
Yhtenä päivänä mun äiti laittoi viestiä, että mites nämä? Mun äiti on intohimoinen tori.fi:n selailija ja tekee sieltä aina löytöjä. Nämä erittäin vähällä käytöllä olleet Brion Spin-rattaat saatiin 120 eurolla!! Rattaat ovat kuin uudet ja täysin kunnossa, ohjekirjakin oli vielä tallessa. Ja on kääntyvät pyörät ja kompakti koko, mahtuu rellun kontiin yhdessä palassa :D
Oon nyt testaillut näitä niin lenkillä, kuin kaupungilla. Love it!
Tässä vielä lastenturva.fi sivulta kopioitu teksti:
 
Tyylikkäät Spin kuomurattaat on tehty sinulle joka haluat pienet ulkomitat, matkarattaiden ketteryyden ja vaunujen tukevuuden.

Tämä yksinketainen ja näppärä rakenne takaavat yhdessä teleskooppisen työntöaisan kanssa mainion työnnettävyyden.
Spin rattaan etupyörät kääntyvät 360 astetta ja ovat myös helposti lukittavissa. Selkänoja säätyy reiluun lepoasentoon, joten reissussa nukahtaminen ei haittaa. Ikäsuositus 6kk-3+vuotta.
 • Säädettavä teleskooppiaisa, työntökorkeus 99-108cm
 • Tukeva kuomu
 • 3M heijastimet
 • Tilava tavarakori
 • Säädettävä jalkatuki
 • Säädettävä selkänoja -lepoasento
 • Istuinosan mitat: 25x28cm
 • Istuinosan kokonaispituus makuuasennossa 104cm
 • Mitat kokoon taitettuna: 89x53x35 cm
 • Kokonaispaino 11.1kg
 • Pyörien halkaisijat 17/24cm 
Kyllä nyt kelepaa taas työnnellä Jimiä kylillä! Hermotkin lepää, kun ei tarvii enää koota joka reissulla vaunuja.


2 kommenttia:

 1. Hei, mua kiinnostaa nämä myös :) käyttökokemuksia lumessa onko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kulkivat talvellakin - tosin missään umpihangessa en testannut :D Muistaakseni suojakelillä oli jonkun verran renkaat keränneet lunta. Mutta me pärjättiin ihan hyvin, kun harvemmin oli tiet auraamatta :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!