sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pienin siskoni Josefiina

Siskoni Josefiina on todellinen super mimmi! Hän urheilee aivan hulluna ja todella pitää siitä :) Olemme yhdessä jopa miettineet maratonille osallistumista.

Josefiina eli Jossu, täytti juuri 13 vuotta, ajatella! Itse sen ikäisenä työntelin Jossua rattaissa, kyllä aika menee nopeasti... Jo pienenä hän oli hyvin päättäväinen, jos jotain halusi, niin sehän piti saada ja jos ei saanut niin sitten kiukuteltiin. Nyt tämä energiapakkaus purkaa tarmoaan taitoluistelun parissa ja kilpaileekin siinä, treenit on vähintään viidesti viikossa, joskus jopa ennen koulua. En kyllä itse jaksaisi.

Jossu pitää muutenkin urheilusta, hänen on hankala edes ruokapöydässä olla heilumatta, mistä me muut kyllä huomauttelemme :D Onneksi äiti ja isäpuoli ovat kovia liikkumaan, ei ole tämä tyttö sitten perheen ainut urheilu hullu.Ihailen kovasti Jossun sinnikkyyttä. Luistelua katsellesani näen kuinka hän kaatuu tai tulee hypystä takapuolelleen alas ja ei auta muuta kuin nousta ylös ja tehdä sama uudestaan. Itselläni olisi moinen harrastus jo loppunut.

 
Yhteistä aikaa meillä on ollut vähän, Jossu ei edes muista, että olen asunut heidän kanssa. Muutin kotoa pois 17-vuotiaana. Meillä on niin paljon vuosia välissä, että yhteisiä mielenkiinnon aiheita on ollut vähän. Olemme välillä käyneet yhdessä kaupungilla ja viettäneet yökyläily iltoja luonani. Katselemme leffoja ja pelaamme Monopolya, jossa Jossu on hyvä ja haluaa ehdottomasti aina voittaa.
 
 
Yhteisiä iloisia hetkiä on vielä varmasti paljon edessä! Tällä hetkellä meitä yhdistää yhteinen koiramme Leia. Jossu alkaa Leian kanssa treenaamaan agillityssä :) Josefiina on minulle hyvin rakas, perheemme pienin pirpana!
 
 
Rakkaudella Lola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!