keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pika terkut !

Hellurei! En oo ehtinyt paljoo päivitellä, kun on ollut töitä aikas mukavasti nyt. Sunnuntaista tiistaihin menin aamulla viiteen, tänään vietin vapista ja huomenna meen taas viiteen. Eli mun pitäs jo olla nukkumassa, huuups.

Vähän aikaa sitten tulin kotiin, kun vein Jimin isällensä yökylään. Muuten ollaan oltu aika paljon mun vanhempien luona, kun on noita aikasia aamuja. Meidän elämä on kyllä välillä sellasta kassialma meininkiä... Tänään kuitenkin oltiin vapaalla ja vietettiin oikein mukava päivä! Aamusta käytiin muskarissa Mäki-Matin perhepuistossa ja sen jälkeen jäätiin sinne leikkimään. Jimiä taisi vähän jännittää muut lapset, sillä herra ei uskaltanut kovin kauaksi vanhemmistaan. Muskari kesti puolisen tuntia, mikä oli oikein hyvä aika noin pikkuiselle. Loppua kohden alkoi jo vähän kiukuttaa.

Muskarin jälkeen jäätiin vielä puistoon leikimään kirpsakassa pakkasessa. Mistä tulikin mieleen, että kyllä munkin tartteis hankkia jotkut lämpimämmät housut tai ainakin kalsarit, oli nimittäin pelkissä farkuissa vähän pylly jäässä! Leikittiin autoilla, keinuttiin (mikä on Jimin lempparia), testattiin liukumäkeä ja oltiin vähän piilostakin. Tuo puisto on kyllä niin kiva paikka, että keskiviikoiset muskarit tulee varmastikkin tavaksi. Olin pakannu meille mukaan glögiäkin ja mukavaahan sitä oli siinä nautiskella ja katsella pikkuisen touhuja.

Käytiin vielä hakemassa kaupasta Jimille omat värikynät ja täällä on väritelty kortteja papoille ja isille. Myöskin meidän uusi valkoinen pöytä sai kirjavat raidat. Onneksi on taikasieni :D. Ihan paras juttu koko päivässä oli päikkärit vierekkäin ja Jimi piti mun kädestä kiinni koko unien ajan ♥. Asiasta sivuraiteille, ekaa kertaa ikinä Jimi itki mun perään, kun oltiin mun vanhempien luona. Ei millään olis halunnut päästää mua menemään, hyvä etten minäkin alkanut itkemään.

Loppuun vielä kuvia mun instasta tältä päivältä. Jimi ei halunnut tulla kuvatuksi, käänti heti päänsä pois.. ja ilme on sen mukainen!

2 kommenttia:

Ilahduta mua ja jätä kommentti!