tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevät ja kuulumiset

Eilen se taas näyttäytyi, ihana aurinko! Ulkona oli jo lämmintä ja sulaa asfalttia. Käytiin Jimin kanssa kävelyllä etsimässä pajunkissoja ja niitähän oli jo. Otin kamerankin mukaan, ihan vain huomatakseni, että muistikortti oli taas jäänyt koneeseen... Mulle käy aina näin.
 
 
Viime viikolla mulla olikin aamuvuoroja ja sen takia en oo jaksanut postailla. Viikonloppuna olin vapaalla, se vierähtikin kyläillessä. Lauantaina käytiin hoitamassa ostoksia, mun ystävän luona Niemisjärvellä ja illalla lähdin vielä ihan yllättäen Yön keikalle Peurunkaan. Yö ei valitettavasti kuulu mun lemppareihin, mutta olipahan reissu ja naurua riitti ihan aamu neljään asti!
 
 
Sunnuntaina lähdettiin sitten Jämsään mun kummitytön 2-vuotis päiville. Syötiin, leikitiin ja höpöteltiin, siitä oli kiva sunnuntai tehty. Päästiin kotiin vasta seiskan aikoihin illalla ja oltiin molemmat ihan poikki viikonlopusta. Onneks mulla on tällä viikolla viikoloppu töitä, niin en voi hankkia itselleni enää lisää väsymystä :D.
 
 
Tää viikko onkin ulkoilun lisäksi alkanut töillä ja päiväkodilla, kevät siivouksella ja tavaroiden karsimisella. Jos vain ehdin, niin varaan vielä vaikka viikoksi pöydän kirppikselle, toukokuussa sitten kirppistellään uudestaan. Huomenna ja torstaina olis taas vapaata, mitähän jännää silloin keksis?
 
Mukavaa kevään ja auringon odotusta!

2 kommenttia:

Ilahduta mua ja jätä kommentti!