perjantai 22. elokuuta 2014

Voihan tauti minkä teit!

Pari päivää sitten, olin töissä ja äiti oli laittanut mulle viestin: Jimi oksentanut muutaman kerran. No, ajattelin sen liittyvän lehmän maitoon, sillä sitä me ollaan tässä vähän maisteltu ja se kesti vain yhden illan. Viime yönä mulla oli kuvottava olo ja aamulla se jatkui, kunnes... Yksi mun suurimmista peloista toteutui ja oksensin. Jimi seisoi vessassa vieressä, kun äiti uitti päätään pöntössä ja ihmeissään hoki kakka kakka. Välillä ei oo helppoa olla kahdestaan lapsen kanssa ja tää päivä oli sellainen.


Oon aina pelännyt oksentamista. Lapsena en ikinä oksentanut, ennen kuin oli pakko. Mun muutkin pelot liittyvät oksentamiseen: pelkään hammaslääkäriä ja synnyttämistä. Kummassakin kun on mahdollisuus oksentaa. Mua jännittää mennä huvipuistoon tai lentokoneeseen, mitä jos joku oksentaa siellä?
 Kun täytin 18, mua pelotti baarissa, kun monesti joku oksenti johonkin. 26 vuoden aikana, oon kerran ollut niin humalassa, että oksensin ja kerran niin krapulassa, että oksensin. Kumpikin kerta oli yksi kerta liikaa. Oksentaminen on yksinkertaisesti vaan kauheinta mitä tiedän.

Napsittiin kuvia muutama päivä sitten:
huivi: Lindex
paita: Second hand
legginssit: H&M
kengät: Converse


Nyt olo on jo aika hyvä, oon pystynyt jo syömäänkin. Päivällä mulla oli tosi kurja olo ja makasin vaan sängyssä ja katselin Jimin leikkejä. Yhtäkkiä mun pikkuinen poika käveli mun luo, taputti mua otsalle ja laittoi tutin äidin suuhun. Kyllä se taas tästä.

Rakkaudella Lola

2 kommenttia:

  1. Hihii muistan kun aina baarissa pelkäsit et joku oksentaa haha! Koita parantua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyi Kharma!! Aina jossakin joku purjoaa... Nyt on jo ihan hyvä olo, kiitos <3

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!