perjantai 15. elokuuta 2014

Citygirl mättäällä

Lähdettiin viime sunnuntaina Jimbon ja Herra M:n kanssa pariks päiväks Karstulaan, pois kaupungin hulinoista. Mulla oli mielessä sukulaisten tapaaminen ja mustikat.
 
 
Maantaina tavattiinkin sukulaisia, jotka olivat saapuneet Ruotsista lomailemaan. Oli todella kiva tavata heitä, terkkuja vielä tätäkin kautta S ja V! Ensi kesänä tavataan taas, sillä haluaisin kovasti lähteä Ruotsiin reissaamaan. Juttua olisi riittänyt vielä pidemmäksikkin aikaa, harmi kun se meni niin nopeasti. Jimi sain niin hienot tuliaiset, että äiti meinasi tuolilta tippua ja niin, meidän syksyn ja kevään ulkovaate ongelmat on ratkaistu! Kiitos vielä :) Kerron myöhemmin lisää ;)
 
 
Olin ajatellut, että aion poimia ihan hulluna marjoja, mutta hyvä seura, herkuttelu ja laiskottelu veivät voiton. Mutta sain kerättyä vähän vattuja, kolmisen litraa mustikoita ja kolmisen litraa mustaviinimarjoja. Ja täytyy kyllä sanoa, että tälläisenä citygirlinä oon ylpeä mun mustikoista! Olo metsässä hyttysten (ja todennäköisesti karhujen) kanssa, mättäällä kyykkien, oli vähintäänkin harmooninen ja rentoutunut. Miks en oo tajunnut tätä aiemmin, marjastus tekee hyvää mielelle ja on reisille tehokkaampaa kuin mikään kyykky-haaste!! Onneks mulla on vielä aikaa, nimittäin puolukat odottavat.
 
 
Muuten oon tehnyt töitä, pohtinut tulevaisuutta, nukkunut liian vähän, suunnitellut 1-v kemuja ja haaveillut viileydestä. Nyt näyttäis siltä, että ainakin mun viimeisin toive on kuultu, JES! HEIPPA VAAN KESÄ JA TERVETULOA SYKSY! Onko muita syksyä rakastavia?
 
Rakkaudella Lola

7 kommenttia:

 1. Syksy on jees joo :) Silti ikävä jää kesääkin!

  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesässä parasta on mansikat ja uiminen :) Mutta tänä vuonna oli liian kuumaa mun makuun.

   Kiitos!

   Poista
 2. Mä olen kotosin Karstulasta ja käyn siellä tosi usein perheen kanssa :). Sulonen tuo teidän poika, minkä ikäinen? :) Varmaan aika lailla samaa ikää mitä meidän Nicky (11kk), olis kiva tutustua uusiin ja Nickyllä ei liikaa kavereita ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Me käydään siellä aika usein mummilassa :)

   Jimi on nyt kans 11 kk! Eli saman ikäiset lapset meillä. Pitäs joskus järkätä joku miitti!

   Poista
  2. Oi, että :) Mun äiti asuu siellä myös, siksi tulee usein käytyä. Olis kyllä kiva järkätä joku blogi miitti, meillekin voi tulla kahville ja leikkimään :). Saaks sua lisätä vaikka facebookissa kaveriks?

   Poista
  3. Tai lisää sä mut Jaana Tuoriniemi :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!