perjantai 29. elokuuta 2014

Suloisen ihana perjantai

Aamulla heräsin Helsingistä hotellin lakanoista. Olin töiden puolesta päivän visiitillä siellä ja oli antoisa ja mielenkiintoinen reissu. Torstai iltana olisi ollut jotain actionia yökerhon puolella koulutusten jälkeen, mutta mua väsytti niin paljon, että lähdin jo kymmenen aikaan huoneeseen. Vaahtokylpy ja hotellin valkoiset lakanat veivät voiton. Tänään sitten aamiaisen jälkeen ajeltiin takaisin kotiin ja iltapäivällä Herra M toi Jimin.
Kun sain pikkuiselta ulkovaatteet pois päältä, niin rutistelin ja pussailin Jimiä sylissäni, kunnes se ei tainnut olla enää kivaa ja rimpuilun jälkeen laskin Jimin seisomaan lattialle. Siitä minimies sitten lähti kävellä leputtamaan huoneen toiselle puolelle ja minä jäin monttu auki tuijottamaan tätä näkyä. MUN VAUVA KÄVELEE! Keskiviikkona, kun Jimi meni isälleen, käveltiin täällä noin metrin mittaisia matkoja uhkaavasti huojuen ja nyt sitä jo mennään läpi asunnon!
 
Kesän parhaimpia juttuja!
 
 
Kävely olikin uuvuttavaa hommaa ja vedettiin vierekkäin ihanat päikkärit. Kun herättiin, tehtiin viikkosiivous ja vaihdettiin puhtaat lakanat. Jimi tietty oli kovasti apuna, käveli innoissaan imurin edessä ja takana. Siivouksen aikana mietin, että kuinka olis kiva joskus jakaa nää arkiset asiat jonkun toisen kanssa. Että lakanan vaihdon yhteydessä, vois heijata Jimiä lakanassa, niin kuin mulle joskus lapsena tehtiin. Olis joku aikuinen, kenen kanssa keskustella. Tuli jotenkin todella haikea fiilis.
 
 
 
Siivous puuhasteluiden jälkeen soitin äidille, että voitaisko tulla saunomaan (vaikka meillä on ihan omakin sauna...). Pakkasin kimpsut ja kampsut kassiin ja samalla keittelin mustikkakiisseliä Jimille mustikoista, jotka oon itse poiminut (citygirlin syksyn saavutus!!). Mun vanhemmat asuu muutaman kilometrin päässä meiltä ja nopeesti hurautettiin sinne autolla. Saunomaan oli tulossa myös mun äidin paras ystävä lapsineen ja odotellessa äiti taikoi pöytään iltapalaa: suolaista piirakka, salaattia, leipää ja omenapiirakka. NAM. Ekaks syötiin ja sitten paineltiin saunaan turvenaamiot naamalla rentoutumaan. Jimi oli tietenkin menossa mukana ja saunoi pienissä erissä meidän kanssa. Syötiin vielä iltapuurot mummilassa ennen kotiin lähtöä. Nyt Jimi tuhisee omassa sängyssään ja mää pötköttelen.
 
Villasukat jalassa, kynttilät palaa. Jotenkin suloisen ihana fiilis.
Rakkaudella Lola


2 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan ollut teillä ihanan kuuloinen perjantai! :) Ehkäpä tämän postauksesi voimalla saisin itsekin itteni liikkeelle ja viikkosiivouksen pariin... Kämppä on niinkuin pommin jäljiltä ollut jo pidempään. Tavaroita ei vaan millään tunnu saavan paikoilleen. Aina on muka jotain muuta. Tänään on jotenkin fiilis, ettei jaksaisi mitään. Ei siivousta, ei kuntoilua, ei mitään. Mutta nyt kun luin tämän postauksesi, tuli fiilis, että kyllä mä tästä nyt nousen! :) Ihanaa viikonlopun jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sait! Meillä on kans koti koti jatkuvassa räjähdys-tilassa, vaikka kuinka siivoo, niin... Välillä on mukavaa vaan nauttia siitä ihan tavallisesta arjesta :)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!