maanantai 30. kesäkuuta 2014

Yhtä juhlaa!

Eilinen päivä oli yhtä juhlintaa! Ekaks oli mun siskon rippijuhlat ja äidin ihanat tarjoilut. Menin sinne tyhjällä mahalla :D Juhliin tuli myös sukulaisia Oulusta ja yksi vieras Virginiasta, oli kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Ja erityisen kivaa oli, että meidän Amerikkalainen ystävä Lauren näki Jimin.
 
 
 
Jimi oli ihan fiiliksissä kaikista ihmisistä, mutta jossain vaiheessa alko väsyttämään kovasti. Mini mies vetäs kolmen tunnin päikkärit ja ois varmastikkin jatkanut niitä, mutta meillä oli meno toisiin juhliin. Mistä muuten johtuu, että aina kun olis menoa, niin sillon kyllä nukutaan??
 
 
 
Meidän toiset juhlat oli Milan 1-v synttärit. Vitsit miten Essi oli jaksanu panostaa koristeluihin ja tarjottaviin! Mulla alkaa tulemaan paineita, kun oon nyt ollu niin upeissa kemuissa viime aikoina. Onko jo liian aikaista suunnitella Jimbon 1-v parteja?
Minä ja Jimi oltiin kyllä ihan ähkyssä edellisistä tarjoiluista, joten kakut jäi nyt Milan juhlissa välistä, hyvältä ne kyllä näytti! Väsykin alkoi jo painaa, itse kutakin. Ajeltiin vielä mun vanhempien kautta kotiin ja suoraan unille. Kiitos kaikille eilisille kanssa-juhlijoille kivasta päivästä!
 
 
 
Rakkaudella Lola

6 kommenttia:

 1. Oiih mitä herkkuja♥
  Ja vitsit mikä hurmuri toi Jimi. Siitä tulee kyl sellanen sydänten murskaaja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitin ruuat ♥ Oli kyllä niin ähky kaiken syömisen jälkeen :D

   Oonkin sanonu, että joskus meillä on vielä liuta tyttöjä oven takana ;)

   Poista
 2. <3 ihana kun jaksoitte pyörähtää ! Nähdään taas pian ihanat !

  VastaaPoista
 3. niin ja ps. blogin uus ilme näyttää HYVÄLTÄ !

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!