torstai 26. kesäkuuta 2014

Luova tauko ja sormiruokailua

Hellurei! Ihan aluksi, anteeksi anteeksi anteeksi! Elämä on viime aikoina ollut aikamoista puuhastelua ja aikaa (taikka jaksamista sen puoleen) blogille ei oo vaan ollut. Päivät on menny töissä, kotona siivoillen ja Jimin kanssa puuhastelen. Siinähän sitä. Tuli pieni luova tauko ;)

Viime viikolla meillä oli neuvolan lääkäri, kun se viimeksi jäi käymättä. Jimi on nyt 9 kuukautta, 75 cm pitkä ja painaa 9,5 kiloa :) Hampaita on nyt kaksi alhaalla ja taitaa niitä useampiakin olla tulossa, kun unet on olleet vähän levottomia... 

Ja sitten takaisin asiaan, nimittäin sormiruokailuun. Onko kokemuksia tästä? Oon jonku reilun kuukauden antanut Jimille syötäväksi mm. leipää, kurkkua, porkkanaa, keitettyä kanamunaa, hedelmiä ja marjoja. Jimi tykkää syödä itse ja sotku on kyllä sen mukainen :D Mutta on siitä iloa mullekkin; toinen viihtyy hetken rauhassa syöden ja mä saan tehdä omia juttuja.


Tänään syötiin kurkkua, leipää, broileria, makaroneja ja Jimin ihan lempparia, tuoreita mansikoita. Broileriin laitoin vähän mausteeksi currya ja persillijaa, hyvin maistui! Hirveän paljoa ei voi Jimille kerralla antaa, kaikki ylimääräinen lentää lattialle.

Tälläistä tälle kertaa, yritän postailla vähän useammin.
Rakkaudella Lola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!