keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Päivän paras hetki

En tiedä teistä muista äideistä, mutta musta päivässä on yksi aivan paras hetki. 

Kun oot pitkän päivän ollu töissä, kiireellä hakenut lapsen hoidosta, jonottanut kaupan kassalla ruuhkassa väsähtäneenä ja nälkäisenä väsähtäneen ja nälkäisen lapsen kanssa, kotona vielä vähän yrittänyt siivota ja leikkiä lapsen kanssa, syöttänyt ja pussaillut sen jälkeen tahmaista poskea, kylvettänyt pikkuisen.... Niin ihan parasta on se, että lapsi menee nukkumaan.

Rojahdat uupuneena sohvalle ja huokaiset helpotuksesta; selvsinpä tästäkin päivästä! Vihdoinkin hetki ihan vaan mulle! Ekaa kertaa koko päivänä kukaan ei odota multa mitään ja syön ISTUEN iltapalaa. Avaan telkkarin, luen lehteä, käyn suihkussa.

Rakastan kaikkea mitä mulla nyt on, Jimiä, uutta työtä, meidän jatkuvassa räjähdystilassa olevaa kotia. Oon niin onnellinen tästä kaikesta. Enkä vaihtais päivääkään. Nautin hetken ennen unia mun omasta rauhasta ja katselen ohjelmia Netflixistä.

Mikä on teistä päivän paras hetki?
Rakkaudella Lola

Ps. Jimi nukahti tänään n. 2 minuutissa ;)

2 kommenttia:

 1. Jonkun mielestä se vois kuulostaa tosi karsealta mut mustakin se on päivän paras hetki ku Arne käy nukkumaan :D Ei siihen liity pelkästään se et jeeee saan hengähtää vaan myös se et ku toinen käy nukkumaan niin rauhallisena ja tyytyväisenä, se tekee hyvän mielen itselle :) Ja sit se et voi käydä lopulta itse nukkumaan, ku pikkunen tuhisee vieressä (tai viereisessä sängyssä meidän tapauksessa tällä hetkellä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä vastasin sulle jo kerran mutta se ei ookkaan täällä! Voihan se kuulostaa karulta, mutta äiti joka väittää, että ei ikinä oo ollu paras hetki päivässä, niin se huijaa!

   Ymmärän sun pointin, meillä on viime aikoina tuo nukkumaan meneminen ollu aikamoista huutamista, joten mulle ei ainakaan jää (vielä) hyvä fiilis :D Jimi haluais kauheesti liikkua ja seisoa, joten unetkin on aika levottomia..

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!