perjantai 4. lokakuuta 2013

Vauvanteko palkka

Eilen meillä kyläili tosiaan mun anoppi ja käly. Kaikki meillä vierailleet ovat rakastuneet vauvaan, hän on vain niin ihana. Varsinkin pikkuisen silmät ja jatkuva tuijottelu ihastuttaa :)
 
 
Kävin eilen myös vaunujen ja puudelin kanssa kävelyllä ja sen kyllä huomaa. Taisi olla vähän liian pitkä lenkki... Eilen myöskin maltoin nukkua kun pikkuinen nukkui. Alkoi olokin olla jo aika väsähtänyt. Pitäisi vain osata rauhoittua ja ottaa rennosti.
 
Herra M laittoi pikkuiselle yövalon, joka hänellä on ollut omassa lapsuudessaan. Todella retro!
Sain eilen anopiltani ja kälyltä muuten "vauvanteko palkan", olin sellaista jo kaupassa kerran ihastellut...
 
Astia friikille astioita!
Illalla yritinkin ottaa rennosti: saunoin puudelin kanssa ja tein kasvonaamion. Huomaan, että selkä alkaa olla jumissa imetyksestä, täytyisi muistaa aina hyvä asento.. Vaavi nukkui muuten yöllä 6 tuntia putkeen! Meidän äiti sanoikin eilen, että vauva on niin kiltti ja pääsen ihan liian helpolla :D
 
Tälläisiä horinoita tänään. Ihanaa viikonloppua kaikille! Me ollaankin huomenna pikkuisen kanssa kahdestaan, isi lähtee viettämään varpajaisiaan :)
 
Rakkaudella Lola


5 kommenttia:

 1. Ihanaa. Tuo aika tulee niin elävästi mieleen kun lukee sun vauvan tuoksuisia postauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitiys on kyllä ihmeellistä <3 Enpä olis aikasemmin uskonut mikä fiilis tästä tulee!

   Poista
  2. Sitä fiilistä ei todellakaan voi edes kuvitella ennenkuin sen oman nyytin saa <3 Eikä sitä nytkään pysty sanoin kuvaileen, vaikka mäkin oon jo kahdeksan ja puoli kuukautta yrittänyt tätä pukea sanoiksi :)

   Poista
  3. Aivan totta! Hankalaa selittää sellaiselle joka ei ole sitä itse kokenut :)

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!