perjantai 18. lokakuuta 2013

Uusien kujeiden kanssa uusi tukka

Pääsin tällä viikolla hemmottelemaan itseäni Annen osaaviin käsiin. Viimeisestä kampaamo käynnistä oli jo aikaa ja mun äiti oli sitä mieltä, että jotain tälle tukalle on tehtävä. Sainkin pienen hemmottelun lahjaksi ja täytyy kyllä sanoa, että virkisti!
 
Monta vuotta värjäsin tukkani mustaksi. Viime kerralla Anne vähän luonnollisti väriä, mutta nyt tulimme yhdessä siihen tulokseen, että väriä on saatava. Myöskin ajatus otsatukasta oli alkanut kutkuttamaan, nyt kun ei tarvii enää töissä olla suojaamassa tukkaa koko ajan.

 
 
Tykkään kyllä taas lopputuloksesta! Oli mulla monta vuotta joskus punainenkin ja tämä tuntuu taas kotoisalta. Kiitokset vaan taas Annelle! Mitäs tykkäätte? Anne teki mulle hienon kampauksenkin, mutta en vaan ehtinyt ottaa kuvia sinä päivänä...
 
Ja kaikille lukijoille on taas luvassa -10% alennus Annelta, kun mainitsette blogin nimen varatessanne aikaa. Tästä Hiusstudio Clamin sivuille ja ajan voi varata Annelle numerosta 044-0622332.
 
Rakkaudella Lola
 


2 kommenttia:

  1. Hieno on kyllä tukka sulla, itsekin haluaisin jotain saman tyylistä ku on vaan ihan kaupan punasella värjätyt.. Ehkä sitä jonain kauniina päivänä pääsee viä kampaajalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kannattaa aina välillä vähän hemmotella itseään :)

      Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!