maanantai 25. maaliskuuta 2013

...

Viime aikoina on ollut hulinaa. En itsekkään tajua miten aika menee näin nopeasti! Ja oma jaksaminen on ollut koetuksella, sillä olen ollut kipeänä. Hirveä stressi pukkaa päälle, asioita on vaikka muille jakaa! Odotan vain innolla tämän väsymyksen loppumista ja sitä kuuluisaa hehkua :D
 
Myöskin eräs ihmissuhde on painanut mieltäni. Joillekin ihmisille on ilmeisen hankalaa iloita toisen onnesta ja elämänvalinnoista. Itse olen kyseisen ihmisen asioista iloinnut ja luvannut auttaa ja kannustaa, mutta toisin päin se ei näköjään toimi. Olen tullut siihen tulokseen, että kyseinen henkilö ei ystävyyttäni ansaitse ja anteeksi en enää anna, aikaa on kulunut jo liikaa.
 
 
Viime aikoina on ollut kova himo hedelmiin ja hedelmäsalaattia on tullut tehtyä lähes joka päivä. Varsinkin kiivit ja päärynät ovat in! Kovasti tekee myös mieli ruisleipää ja muroja. Eräs ystäväni himoitsi raskaana ollessaan hk:n sinistä ja toinen suklaata. Onneksi omaat himot on aika terveellisiä :D Onko muilla ollut raskauden aikana ruokaan liittyviä himoja ja pakko saada-tilanteita?
 
Rakkaudella Lola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!