tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mitä lapsi tarvitsee ja milloin ne kannattaa hankkia?

Olen tässä vähän tuuminut. Mitä tavaroita vauvaa varten pitää hankkia ja milloin ne kannattaa hankkia?
 
 
 
Tiedän kyllä ihan sellaisia perus juttuja, kuten sänky, vaunut, turvaistuin yms. Mietinkin, että kuinka paljon esimerkiksi vaatteita pitää olla? Tai tuttipulloja? Ja millaisia?
 
 
 
Missä vaiheessa näitä kannattaa alkaa hankkimaan? Ja mihin ihmeeseen nämä kaikki tavarat tungen...
 
Olen ainakin itse ajatellut, että kaikki aion hankkia kierrätettynä. Mitä järkeä ostaa kaikkea uutena, kun lapsi on pieni vain hetken aikaa. Ainoastaan vaunut haluaisin uutena ja mielellään laadukkaat sellaiset, mutta mitkä niistä?
 
 
 
En oikeastaan ole koskaan ollut kiinostunut tälläisistä asioista ja nytkään en ole katsellut mitään tavaroita yhtään mistään :D Varmaan sitten viime tingassa näitä hankin...
 
Onko muilla millaisia kokemuksia?
 
Kaikki kuvat weheartit.com
 
 
Rakkaudella Lola

6 kommenttia:

 1. Ilmeisesti et aikonut imettää tulevaa vauvaasi,kun heti ensimmäisenä olet hankkimassa tuttipulloja?

  VastaaPoista
 2. No en kyllä tiedä miten sen vauvan isi sitten sitä vauvaa syöttää, jos ei ole pulloja?? Tai voihan se olla, että siltäkin alkaa maitoa tulla... Ja kaikiltahan ei maitoa edes paljoa tule. Mutta enpä ole tuollaista asiaa edes ajatellut!

  VastaaPoista
 3. Miksi kysyt että kuinka paljon tuttipulloja? Varmasti muutama pullo riittää alkuun, JOS isi joskus syöttää. Taidat olla melko ulapalla..

  VastaaPoista
 4. Hahahaa, en kai tämmöistä postausta olisi edes tehnyt, jos kaiken tietäisin :D Ja kyllä isi tulee syöttämään :) Mutta kiitos, nyt tiedän jo että muutama riittää ;)

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla negatiivisia typeriä anonyymejä! Kuinka kehtaa raskaana olevaa tuollein piikitellä. Ensimmäinen lapsi kyseessä ni kuka nyt osaisikaan kaiken valmiiksi? Minulla ei ole minkäänlaista hajua kuinka kauan lapseni juo pelkkää maitoa ja millon voin alkaa syötää kiinteetä ruokaa.:D Anonyymit taitaa olla aika ulapalla.

  VastaaPoista
 6. Ei mullakaan :D Ja en ollut edes ajatellut, että joku ei edes yrittäisi imettää omaa lastaan? Olin ihan ajatellut että imetys kuuluu asiaan, niin kauan kun se on mahdollista :) Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!