maanantai 19. tammikuuta 2015

Tänään päiväkotiin!

Tänään Jimi menee ekaa kertaa päiväkotiin. Perjantaina oltiin tutustumassa siellä ja pienen alku ujostelun jälkeen poika viihtyi aivan loistavasti! Jopa niin hyvin, että kun tuli aika lähteä kotiin sxyömään, Jimi aloitti hirveän huudon. Ei millään olisi halunnut lähteä pois kesken kivojen leikkien.
 
 
Eilisen illan kirjoittelin vaatteisiin nimiä ja pakkailin tarhareppua. Jotenkin tosi haikeaa kyllä... Vaikka uskon tästä olevan meille kaikille iloa. Mutta mun pieni poika on jo niin iso! Onneksi tarhapäiviä tulee viikossa vain noin kolme ja muuten jatketaan samaan malliin, mummi ja isi hoitaa mun muut työpäivät. Ja pätkät on aika lyhyitä, tänäänkin vain pari tuntia.
 
 
Tänään on muutenkin jännä päivä, Jimin tukkaa leikataan. Ite en todellakaan osaa leikata yhtään kenenkään hiuksia ja isänsä leikkaama potta-päässä-kampaus on musta niin karu, että varasin ajan ihanalle Annelle. Vinkkinä, Annelta saa 30% alennuksen kaikki uudet asiakkaat! Teen tästä myöhemmin vielä juttua.
 
 
Mutta kaikin puolin jännä päivä siis tulossa! Itse painun vielä illaksi / yöksi duuniin, joten päiväkoti kuulumiset kuulen vasta huomenna aamulla. Ihanaa viikon aloitusta kaikille! Me lähdetään tästä ulkoilemaan ja kauppaan, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!