keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Voi elämä sentään

Siis tää ei oo enää todellista... Jimillä on TAAS korvatulehdus ja molemmissa korvissa. Ihan kauheeta. Kuinkahan monta kertaa noin pienen pitää mokomasta kärsiä, ennen kun asialle tehdään jotain?? Viimeksi lääkäri lupasi, että seuraavasta saatte lähetteen eteen päin. No ei saatu, koska aika seuraavan antibiotin aloitukseen oli niin lyhyt, että sen katsottiin vielä olevan samaa tulehdusta.

Nyt luvattiin, että jälkitarkastuksesta saa lähetteen eteen päin (mitä se sitten ikinä meinaakaan..). I hope so, sillä tänään lähtee käyntiin antibiootti kuuri nro. 7. Ihan hirveän monta kuuria alle vuoden ikäiselle :(. Oon aika varma, että Jimillä on joku rakenteellinen taipumus noihin, sillä mulla ja mun siskoillakin oli lapsena usein tulehdus korvissa. Äiti on kertonut joskus mulle sen kuurien määrän mitä sain parin vuoden ikään menessä, oiskohan se ollut jotain 10 luokkaa? Mun kitatisat leikattiin kun olin jotain kahden vanha ja se auttoi. Toivottavasti saisin Jimillekkin jotain helpotusta. Pikkuinen on niin repu reppana nyt :'(.

Rakkaudella Lola

Ps. Käytin Jimiä myös kerran yksityisellä spesialistilla. Sanoi, että korvatulehdus tulee vaan jos on nuha-kuume. Kahteen vikaan kertaan ei oo ollu kumpaakaan, että ihan huuhaata koko juttu.

8 kommenttia:

 1. Voi ei :( Toivottavasti ikävä kiusa loppuu pian! Hei tiesithän, että pitkään jatkuneesta korvakierteestä kannattaa hakea kelasta vammaistukea (nimestä huolimatta, se on siis myös pitkäaikais sairaille)! Sitä voi saada takautuvasti 6kk, joten kannttaa ilman muuta hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti :( Inhottavaa katsoa vierestä, kun toinen on kipeä. Ja lääkkeiden antaminenkaan ei oo enää kovin helppoa...

   Enpäs muuten tiennyt! Kiitos vinkistä :) Sain vasta pari viikkoa sitten tietää, että saan kodinhoidontukeakin, vaikka oon töissä, kun Jimi ei oo päiväkodissa :D Näin pöljä oon näissä tukihommissa...

   Poista
 2. Voi toista :/

  Mullakin tulehdus korvassa ja on kyllä harvinaisen keljua..

  VastaaPoista
 3. Mulla oli vauvana sama, varmaan 10 tulehdusta ja uus alko ennen kontrollia. Yksityiseltä vasta saatiin lähete joittenkin en muista kumpien risojen poistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan mietitty yksityisellä käyntiä, mutta katsotaan nyt miten tää etenee.

   Poista
 4. Mulla 10 kk ikäinen vauva jolla ehti olla 4 korvatulehdusta. Laitettiin 8 kk ikäisenä putket. Yksityisellä herkemmin varmasti laittavat. Eipä oo ollu enää tulehduksia..

  VastaaPoista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!