maanantai 22. syyskuuta 2014

1v. neuvola

Tänään käytiin 1-vuotis neuvolassa, edellisestä kerrasta olikin jo 3 kuukautta. Mua jännitti hirveesti, että minkälaisia mittoja sieltä tulee! Ja mitä Jimi tuumaa rokotuksista. Mutta ekaks ne mitat:
 
 • pituus 22.9.14 79,10 cm (17.6.14 75 cm)
 • paino 22.9.14 10,840 kg (17.6.14 9,530 kg)
 
Vitsit miten iso poika Jimistä on jo tullu! Ja taitaa tulla aika pitkäkin, kohta jo 80 senttiä menee rikki. Onneksi meidän talvipuku on 86 cm :D
 
"Aktiivisesti ja rohkeasti ympäristöäsi tutkit.
Liikut tuetta kävellen.
Omaa puhetta tuotat monipuolisesti.
Kasvat hienosti."
 
 
Jimi nauratti neuvolantätiä hienoilla tempuillaan, millon heiteltiin palloa ja milloin vähän laulettiin. Paljon saatiin positiivista palautetta, mm. Jimin monipuolisesta ruoasta. Näin kokkina tuli äidille hyvä mieli :). Meidän neuvolantäti on muutenkin niin kiva, että ihan mielellään sinne menee! Samalla saatiin rokotukset ja eihän ne niin kivoja olleet. Jo kolmannen piikin kohdalla Jimi tiesi mitä tuleman pitää... voi pikkuista. Loppu päivän ajan täällä on oltu hieman kärttyisiä ja nukahtamiseen yöunille meni hurjat 3 minuuttia.
 
Minkä kokoisia teillä on oltu vuoden ikäisinä? Ja oletteko ottaneet lapsillenne kausi-influessaan rokotetta?
Rakkaudella Lola


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten iso poika Jimi on, ja tosiaan onpas pitkä :) Onnea vielä mammallekkin, hurjan nopeesti tää vuosi kyllä meni, ei voi uskoa :D <3

  Meillä tytöt oli 1v neuvolassa molemmat muka 74cm (vaikka Alina on selvästi Vilmaa pidempi.), Vilma painoi 9,4kg ja Alina 10,4kg :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meni! Jimin isä on melkein 190 cm, joten pitkä taitaa pojasta tulla :)

   Teidän tytöt on kyllä niin ihanan siroja!

   Poista

Ilahduta mua ja jätä kommentti!