sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pitkästä aikaa

Hello!
 
Olen ollut muka niin kiireinen, että en ole ehtinyt tänne mitään kirjoittaa. Todellisuudessa mulla on aikaa vaikka muille jakaa! Nimittäin tämän mamin selkä ei enää työtä kestä, on ollut aika tuskainen kuukausi takana. Saikkua pukkaa ja kotona ihan pienetkin askareet aiheuttavat särkyä, viimeksi tänään lakaisin roskia ja hopsaa, henki meinasi lähteä. Itseäni harmittaa kyllä vietävästi, sillä raskaus on vielä alussa ja tämä tulee pahenemaan, kun maha kasvaa, nyt on vasta rv 17.
 
 Ja mahahan on jo kasvanut! Kaikki vaatteet kiristää ja vain muutamat housut mahtuu enää päälle :D Painoa ei onneksi ole tullut yhtään lisää, mikä on ihan positiivista, kun ajattelee että sitä on muutenkin reilusti. Olenkin tässä aloittanut itseni kuntouttamisen: selkäjumppaa, lenkkeilyä ja joogaa. En halua maata loppu raskautta sängyssä kivuista kärsien...
 
 
Tulimme viikonlopuksi Karstulaan anoppilaan juhlimaan anopin syntymäpäiviä ja herra M leipoi lähtiessämme aivan itse kakun viemisiksi (muutenkin hän tykkää laittaa hyviä ruokia, NAM NAM).
 
 
Tänään kävimme ulkoilemassa metsän laidalla. Puudelille laitettiin kurapuku niskaan ja meille eväät mukaan. Oli leuto ilma, mutta lunta oli vielä aika paljon, eipä uskoisi että kohta on jo vappu..
 
 
 
Tämmöinen jälki oli leiripaikallamme, oli lähes kämmeneni kokoinen. Voisi olla suden jälki tai sitten ihan vaan ison koiran :)
 
Iloinen ja pullukka eväillä herkuttelija.
 
Meitsi lähtee nyt syömään (nykyään täytyy syödä koko ajan jotain, muuten tulee yrjö) ja lueskelemaan kirjaa, mukavaa iltaa kaikille!
 
Rakkaudella Lola
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta mua ja jätä kommentti!